Legalizacija konoplje- Podajte svoja mnenja.
-
WackyBacky
Re: LEGALIZACIJA
Če svet stoji na mladih, se bojim da smo na zelo trhlih nogah, čeprav so izjeme, a vendar ko vidim kake mlajše generacije (zaenkrat sem tudi sam mlad), se kr za glavo primem...
Pa je podpis maldoletnih veljaven pri pozvih za refrendum? Na fejsbuku lajkajo to tam 15letni zadetki 
Seveda da ni : )
Fala ti evropu za demokraciju,sad mogu na kurac nabit i policiju i partiju
-
Doppelganger
Quote:
Se, apsulutno za
Evo vam, zakaj trava se dolgo casa ne bo legalna.
Se, apsulutno za
I have the heart of a small boy...and I keep it in a jar on my desk.
-
marihumama
V Grčiji naj legalizirajo pa začnejo na veliko sadit konopljo, pa bojo prej pršli iz krize. Kaj bi blo lepšega-dva tedna na morju, pa zraven trave kuker češ-brez policijskih problemov,....
...................
Quote:
Quote:
Se, apsulutno za
.. dobra .
drgač pa tko, kot je že pred mano omenil, zanima kdo je member tegale na FBj, predvsem 15-18letni zapohanci, ki ne vedo kaj je referendum. Preveč starokopina drzava smo.
lp
Quote:
Se, apsulutno za
.. dobra .
drgač pa tko, kot je že pred mano omenil, zanima kdo je member tegale na FBj, predvsem 15-18letni zapohanci, ki ne vedo kaj je referendum. Preveč starokopina drzava smo.
lp
It`s not a drug, it`s a lifestyle.
Podcenuješ današnjo mladino jazo ... Je veliko 15 letnikov daleč bolj razgledanih kot pa kaki 30-letni wnbji ;D. Na žalost pa je preveč takih, ki pač mečejo slabo luč na ostale vrstnike. Ni važna starost, važna je modrost ^^
In še zdaj enkrat za record: Prvo treba folk izobrazit, da trava ni hors pol pa lahko delate naprej na legalizaciji
In še zdaj enkrat za record: Prvo treba folk izobrazit, da trava ni hors pol pa lahko delate naprej na legalizaciji
<3 Mary Jane !
zivjo, js sm pa nov na tem forumu, prdruzu sm se pa ker so me učeri dobil kriminalisti ko smo učeri šli mal vn na pivo in na en joint (lokacija ni važna). tale zakon v sloveniji in predvsem teli policaji ki se tok borijo prot stvari, ki je res tako nedolžna kot je marihuana mi grejo že skrajno na živce. Pred kratkim sem bil v Amsterdamu in Pragi kjer je travo legalno kaditi in se mi zdi da mesti res nista tako na slabem. Kaj so dobili z legalizacijo?
znebili so se dilerjev, Amsterdam je postal mesto s svetovnim slovesom, in turizem se je razcvetel.
malo pred kratkim sem bil na izletu s šolo in vsi so se ga nasekavali 24/7. jaz pa sem vsake toliko prižgal kakšen joint. ostali so postali glasni, nasilni in počeli stvari ki so jih naslednje jutro zelo obžalovali. jaz pa sem bil miren, vesel in imel sem se lepo.
Kdo je več škode naredil svojemu telesu?
http://blog.austindefense.com/2006/11/ar...y-of-marijuana/
http://blog.austindefense.com/2006/10/ar...ich-is-harmful/
slovenci smo zelo visoko na listi držav, količina popitega alkohola na osebo, in mi smo vsi tako ponosni na to.
zdi se mi da je že skrajni čas da se zakon o ilegalizaciji marihuane spremeni!
znebili so se dilerjev, Amsterdam je postal mesto s svetovnim slovesom, in turizem se je razcvetel.
malo pred kratkim sem bil na izletu s šolo in vsi so se ga nasekavali 24/7. jaz pa sem vsake toliko prižgal kakšen joint. ostali so postali glasni, nasilni in počeli stvari ki so jih naslednje jutro zelo obžalovali. jaz pa sem bil miren, vesel in imel sem se lepo.
Kdo je več škode naredil svojemu telesu?
http://blog.austindefense.com/2006/11/ar...y-of-marijuana/
http://blog.austindefense.com/2006/10/ar...ich-is-harmful/
slovenci smo zelo visoko na listi držav, količina popitega alkohola na osebo, in mi smo vsi tako ponosni na to.
zdi se mi da je že skrajni čas da se zakon o ilegalizaciji marihuane spremeni!