Hash/olje iz mokrega perja
Re: Hash/olje iz mokrega perja
Ne ne, volkds-ja sem vprašal kako je delal ;D
Drugače sem pa sam lani posušil, zmlel in z butanom naredil olje.
samo zanima me =D
Drugače sem pa sam lani posušil, zmlel in z butanom naredil olje.
samo zanima me =D
v osnovi sem delu z alkotom, ker se v slo težko dobi dost čist butan...
vem da na overgrowu je bil včasih spisek plinov, ki so dosti čisti, a ni bil noben dobavljiv v slo...
lahko pa enostavno nardiš test na steklu... pritisneš plin gor in če ostane flek od plina potem je plin u qrcu...
vem da na overgrowu je bil včasih spisek plinov, ki so dosti čisti, a ni bil noben dobavljiv v slo...
lahko pa enostavno nardiš test na steklu... pritisneš plin gor in če ostane flek od plina potem je plin u qrcu...
sicer ne vem, da bi se z mojim plinom poznal flek na steklu, ampak jaz sem lani delal z neko belo piksno. iskal sem tisto, ki ima v rdečem okvirčku napisano, da nima teh nevarnih snovi notri (mednarodni znak za "čistost"). Do tega znaka pa sem tudi prišel preko canna forumov.
jaz sem kupil danes v merkatoru nek Atomic plin po 3€ 300ml piše gor "near zero impurities" pomoje bo kul. Delal bom pa tako, da bom stlačil nekje 50g zmešanega perja + malih batkov na bombico v cev pa spustil skozi pa po vsaki bombici menjal na koncu pa še bang skuhal z obdelanega materjala. Pa čisto na koncu komaj bom potopil vse skup v toplo vodo za par minut da se spuca, bo kul tako? Poročam, kako se obnese.
Še kak protip? kaka lineja al pa dve preden se spravim delat bota dobrodošli
Še kak protip? kaka lineja al pa dve preden se spravim delat bota dobrodošli
Ko boš stiskal plin v posodo, v posodo nalij vodo, da olje začne plavat na vodi.
Nisem še probal, ampak imam v načrtu, saj tako ni potrebno čistit posode z žiletko.
Nisem še probal, ampak imam v načrtu, saj tako ni potrebno čistit posode z žiletko.
in potem vodo izpariš al kako?
mam en poceni rosfrej pleh, ki ga ni škoda tako da ni panike za posodo. trenutno tuhtam še samo, s čim začepit cev zgoraj, da bo še bombica pasala gor
mam en poceni rosfrej pleh, ki ga ni škoda tako da ni panike za posodo. trenutno tuhtam še samo, s čim začepit cev zgoraj, da bo še bombica pasala gor
nič pustiš vodo not, pa iz vode pobereš olje.
bom poiskal na netu.
bom poiskal na netu.
Sicer ni posnetek, ki sem ga iskal, ampak gre za isto stvar:
http://www.youtube.com/watch?v=xpnSaq5HeYE
http://www.youtube.com/watch?v=xpnSaq5HeYE
ven je prišla sicer odlična stvar, ampak tako malo, da brezveze