vaš INDOOR
Re: vaš INDOOR
manuver1991 evo dons je 6 tednou pa 3 dni aja gnojiu sm pa z cvetal gnojilam 1x tedensko kot je predpisano in evo razultate
jufka glede sorte pa ne vem kera je ker sm dobu semena u pack-u... sam zgleda pa dobr
mam pa še dva uprašanja... am kolk bi blo narobej če bi jih požel danes in kolk kej smrdi ko se delajo kukiji :=)
jufka glede sorte pa ne vem kera je ker sm dobu semena u pack-u... sam zgleda pa dobr
mam pa še dva uprašanja... am kolk bi blo narobej če bi jih požel danes in kolk kej smrdi ko se delajo kukiji :=)
pod cem jih pa soncis, gnojila pa zakaj je tale folja okol loncev, ce ni skrivnost?
lp
lp
Hell, it's about time.
-
indorgrower
Imam jih pod 250w hps, biobizz gnojila ( grow - bloom ). Ta folija preprečuje izsušitev vode iz zemlje in daje možnost rastlini da maximalno razširi korenine v loncu.
-
love9bitch
Quote:
to je dober znak, pomen da se rastlina izcrpuje, ker zdej itak ne nuca vec Nja, sam se P za cvet
lp
to ja, vendar a ni vseeno malo prevec svetla? in kako to, da so spodnji listi temnejši kot zgornji, če se pa ponavadi dogaja ravno nasprotno. in ali ni tako, da se listi zaradi končanja zivljenja rasltine obarvajo enakomerno in od spodaj navzgor. drugace pa rastlina v vsaki fazi potrebuje N, le v fazi cvetenja ga potrebuje manj in vec kja
to je dober znak, pomen da se rastlina izcrpuje, ker zdej itak ne nuca vec Nja, sam se P za cvet
lp
to ja, vendar a ni vseeno malo prevec svetla? in kako to, da so spodnji listi temnejši kot zgornji, če se pa ponavadi dogaja ravno nasprotno. in ali ni tako, da se listi zaradi končanja zivljenja rasltine obarvajo enakomerno in od spodaj navzgor. drugace pa rastlina v vsaki fazi potrebuje N, le v fazi cvetenja ga potrebuje manj in vec kja
Sever, jug, vzhod, zahod- GANJA raste vse povsod!
Zdravo.
Čist tako informativno, da vidm kje sem...
Meni se zdi rastlina dokaj majhna glede na to da je bila v ponedeljek stara 3 tedne. Kaj pravite se splača nadeljevat?
Čist tako informativno, da vidm kje sem...
Meni se zdi rastlina dokaj majhna glede na to da je bila v ponedeljek stara 3 tedne. Kaj pravite se splača nadeljevat?
Neki je očitno narobe. Premajhne sta, pa na drugi sliki se vidta spodnja lista posušena. Valda se splača nadaljevat, škoda bi jih blo stran vršt.
Dreaming man: Kot prvo se že vidi, da imaš previsoko temperaturo. Kaj to maš pod varčnimi? Če ja, potem jih imaš preveč vstran in najverjetneje tudi premalo wattažo.
Vrjetno tudi slabo pošlihtano ventilacijo.
Fala ti evropu za demokraciju,sad mogu na kurac nabit i policiju i partiju
ali je možno da se zaradi preniske temperature, ko je tema(10stopin) upočasni cvetenje? Ko je luč prižgana mam lepo okol 25stopinj. Sem pa zdaj odklopil vent za vn in imam samo za in priklopljenega, ker prostor itak ni hermetično zaprt in bom tako probu dvignit temperaturo.
Mater je fajn, ku je lušten!!