kakšna kazen sledi
Re: kakšna kazen sledi
kaj ko je to amzs in ne zarad nepravilnega parkiranja vrjetno
-
PeroMan
no,dans zjutraj sem se odločil,da se grem pripravljat na izpit slovenščine v gozd,ker jutri pišem.
grem do malo več oddaljene koče v gozdu,prečudovit razgled
se učim kakšno urco,ko naenkrat pripelje do koče policijski avto(and i was like...wow...),iz avta stopijo trije policisti,prašajo za dokunet,etc...
sabo sem imel še za 2 joli,mislu sm skadit predn bi šel od tam.
mi zasežejo in policaj reče: če mi daš zdele takoj 20€ na roko,lahko pozabiva cel incident...podkupljive prasice!
nisem mu dal denarja.kar mi je zasegu,je dal v koverto in jo zapečatu.samo predn je kreten dal vrečko v koverto,jo je strgal.ko mi reče,da nej podpišem kle in kle,sem opazil,da se mu je iz koverte stresla mislim da vsa trava.ga opozorim,da ima po hlačah streseno travo(sedel je v avtu),nakar pogleda travo na hlačah,odpre avto in strese vso travo iz obleke na tla.na "uč" ocenjeno,mi je stresel vso zaseženo travo
zanima me,lahko sploh sprožijo kazenjski postopek,če ni več "mamila"? ker sem 98%,da je stran vrgu vso travo
grem do malo več oddaljene koče v gozdu,prečudovit razgled
se učim kakšno urco,ko naenkrat pripelje do koče policijski avto(and i was like...wow...),iz avta stopijo trije policisti,prašajo za dokunet,etc...
sabo sem imel še za 2 joli,mislu sm skadit predn bi šel od tam.
mi zasežejo in policaj reče: če mi daš zdele takoj 20€ na roko,lahko pozabiva cel incident...podkupljive prasice!
nisem mu dal denarja.kar mi je zasegu,je dal v koverto in jo zapečatu.samo predn je kreten dal vrečko v koverto,jo je strgal.ko mi reče,da nej podpišem kle in kle,sem opazil,da se mu je iz koverte stresla mislim da vsa trava.ga opozorim,da ima po hlačah streseno travo(sedel je v avtu),nakar pogleda travo na hlačah,odpre avto in strese vso travo iz obleke na tla.na "uč" ocenjeno,mi je stresel vso zaseženo travo
zanima me,lahko sploh sprožijo kazenjski postopek,če ni več "mamila"? ker sem 98%,da je stran vrgu vso travo
kdo pa je prvi odšeu ti ali oni ker če si ti je mogoče pobrau pa dal nazaj v vrečko
-
Exstasy
Fak keri kreteni...Evo zmer k se s kapsarijo zgovarjaš je treba snemat pogovor!
Pero, greš se učit da bi meu mir u naravo...In še tm te kapsi zamorijo, ti pa res nimaš sreče
Peace an gl
Pero, greš se učit da bi meu mir u naravo...In še tm te kapsi zamorijo, ti pa res nimaš sreče
Peace an gl
-
PeroMan
oni so potem odpelal,jst sm pa ostal kar tam in se naprej učil
v naravo sem pa šel,ker sem do sedaj vedno imel tam mir,ki sem ga potreboval.
zadnja stvar,ki sem jo pričakoval je bila,da se bo tja pripeljala policija.
v naravo sem pa šel,ker sem do sedaj vedno imel tam mir,ki sem ga potreboval.
zadnja stvar,ki sem jo pričakoval je bila,da se bo tja pripeljala policija.
ja potem pa mislim da bo obtožba propadla zaradi pomanjkanja dokazov
upam da bo
in sovražim če nam vzamejo mir še v naravi ker se tudi sam rad učim v naravi
upam da bo
in sovražim če nam vzamejo mir še v naravi ker se tudi sam rad učim v naravi
ja če nimajo dokazov, kako ti lahko kaj dokažejo?
"kje pa je ta zasežena trava?"
na sodniji bi to mogo pripomnit haha
"kje pa je ta zasežena trava?"
na sodniji bi to mogo pripomnit haha
<3 Mary Jane !
-
PeroMan
ko dobim vabilo na sodišče,bom vprašal,kako se kej drži moja trava lol
pero kaj pa si podpisu(kaj je pisalo a so ti zasegl,kok...)