70W SCROG grow
Re: 70W SCROG grow
Približno mesec in pol. Pomoje bi ble še bolj košate, sam sem slabo zalival, pa je kr počasi rastl.
Slikano 2 dni nazaj
Lp
Lp
Kakšn nov grow report??:) ČAKAMO
Približno 10dni na cvetenju
lp
lp
lepo lepo ) am daj reci mi kak pa se ti kaj žarnica greje ?
Hm...kok se greje. Ni neke sile, v boxu je 26-28 °C, sam je box kr velk za žarnico.
Zelo lepo ti tole raste smoker! Pohvalno. Daj povej še kaj več, kot recimo katera gnojila uporabjaš, kolikšne lončke,s kakšno vodo zalivaš, za zemljo sem že spraševal....
Gnojim zelo malo, pa še to kar se doma najde, se pravi minerlano substralovo cvet gnojilo, lonci so 5L, zalivam pa z vodo iz pipe.
Kakšen je napredek smoker?
Poveš še kako imaš poštimano ventilacijo ( kakšne ventilatorje uporabljaš- predvidevam da pc ventilatorje), kakšna imaš temperaturo v ambientu zunaj boxa.Vidim da si naredil neke škatle spodaj v kotih levo in desno. Je to " blokada" za svetlobo, da ne seka skozi ventilator ven oz. notri? . Ker tudi sam razmišljam o kakem takem grow-u pod 70W, pa me zanima prav vse:).
Lp
Poveš še kako imaš poštimano ventilacijo ( kakšne ventilatorje uporabljaš- predvidevam da pc ventilatorje), kakšna imaš temperaturo v ambientu zunaj boxa.Vidim da si naredil neke škatle spodaj v kotih levo in desno. Je to " blokada" za svetlobo, da ne seka skozi ventilator ven oz. notri? . Ker tudi sam razmišljam o kakem takem grow-u pod 70W, pa me zanima prav vse:).
Lp