OUTDOOR2012

Gojenje konoplje na prostem ("outdoor")
Odgovori
kopriwa

Re: OUTDOOR2012

Odgovor Napisal/-a kopriwa »

...ja purple maroc(FEMALE SEED.NL) je kar zgodnja sorta konča nekje konec avgusta prve dni septembra,enostavna za vzgojo...super za outdoor..dobro uspeva na višjih legah,z nizko temp.ponoči..rastlina je visoka cca 2m z razvejanimi vejami...podolgovati veliki mastni purple verhi...
kopriwa

Odgovor Napisal/-a kopriwa »

poglej si še kakšen autoflower od GHS...big bang auto,je kar velika rastlina z dost pridelka...baje je zelo stabilna za zunaj...tudi sam sem si nabavil za letos..
RYS

Odgovor Napisal/-a RYS »

kopriva jst sm meu tut u mislih tale big bang ali pa auto mazar razlika v ceni je dokaj velika. ampak menda je tale mazar super za outdoor,sam 30 evrov za 3 semena je velik. no bomo vidl ....
vojak

Odgovor Napisal/-a vojak »

Zanima me ce je ze kdo imel kalashnikova od GHS outdor, kaksna je kaj velikost in pridelek
herbsman

Odgovor Napisal/-a herbsman »

Ja, kok bo gor je največ odvisno od vzgoje, kako, koliko in z čim boš skrbel za rastline. Probaj, poročaj.
reggae, sensimilia, peace and love and nothing else
Nodi

Odgovor Napisal/-a Nodi »

Quote:
Pozdravljeni spet bom mal pisou zanima me ker strain je dost podobn easy sativi s tem mislim, da ma iste lastnosti(morda first sativa) pa tko da ni neki težko za growat v primeru da nebom mogel dobiti easy sative hvala

http://www.kindgreenbuds.com/marijuana-strains/sativa-spirit.html

Mislim, da bi na Primorskem lepo končala.
Samo zdej so jo umaknili s Paradise seeds, upam da začasno
Virtuoz

Odgovor Napisal/-a Virtuoz »

Primerjava: HIMALAYA GOLD / FRISIAN DEW (zanima me primerjava pri pridelku, ter kdaj katera konča- nesel pa jih bom na primorsko)
Descartes

Re: OUTDOOR2012 *DELETED*

Odgovor Napisal/-a Descartes »

Post deleted by passion
bong777

Odgovor Napisal/-a bong777 »

bcn diesel sem mel jaz indoor in sm bil zelo zadovoljen, precej potentna zadeva, nevem pa kako bi se obnesel outdoor.
izanci

Odgovor Napisal/-a izanci »

kere je dober autoflower strain ?
Odgovori