semena - malo za splošno izobrazbo
Re: semena - malo za splošno izobrazbo
a je že ker growal mazar i sharif-a tule pr nas u SLO? outdoor seveda..
Hell, it's about time.
Živjo kašne izkušnje z kings kush? količina itd ? najlepsa hvala
Quote:
Pozdravljeni... Kot opažam je tu pr nas postalo malo težko najt semena. Mi lahko priporočate kako spletno trgovino, da ni pol kakih težav. hvala lp
http://marlek.si/cat-semena-1/semena ..za začetek jih imaš že tuki
Pozdravljeni... Kot opažam je tu pr nas postalo malo težko najt semena. Mi lahko priporočate kako spletno trgovino, da ni pol kakih težav. hvala lp
http://marlek.si/cat-semena-1/semena ..za začetek jih imaš že tuki
Pozdravljeni tale stran (Seeds24.at) se mi zdi ful zanimiva. Na koncu ko je za izbirat način plačila je ena čudna varjanta; Vorkasse / Überweisung ali pa Brief Zahlung Mi lahko kdo pomaga s tem. Ne zasledim pa plačila z bilokako kartico. hvala lp
vorkasse/überweisung: nakazilo
Brief: če je mišljeno da jim pošlješ po pošti potem tega ne delaj.
Tretja opcija pa je pač kreditna
Najboljše je da denar nakažeš.
Brief: če je mišljeno da jim pošlješ po pošti potem tega ne delaj.
Tretja opcija pa je pač kreditna
Najboljše je da denar nakažeš.
Mene pa zanima nekaj (morda bi to bilo bolje pod stari mački, pa vseeno):
Ali je možno iz feminiziranih semen na kakršen koli način dobit semena, s katerimi bo možno to vrsto breedat naprej.
Torej nekak sadiko prepričam, da gre v hermy, so ta semena potem primerna za naprej, ali bodo samo hermy-i? Nekaj literature sem sicer bral na to temo in se govori, da naj bi bil le večji procent hermy-ev, medtem ko bi bil določen delež tudi moških in žensk (ki pa baje tudi nosijo potencial hermijev v sebi, če bi jih spravil skupaj kasneje)
Zanima me zato, ker se mi brezveze zdi kupovat semena, gre se za vrsto od katere se dobi samo feminizirana semena (The Church) in je odlična
PS, bom kar tukaj vprašal še to, če ima kdo semena čim nižje Auto vrste me naj prosim kontaktira na PM (vrsta v stilo lowryder#2, itd...)
Ali je možno iz feminiziranih semen na kakršen koli način dobit semena, s katerimi bo možno to vrsto breedat naprej.
Torej nekak sadiko prepričam, da gre v hermy, so ta semena potem primerna za naprej, ali bodo samo hermy-i? Nekaj literature sem sicer bral na to temo in se govori, da naj bi bil le večji procent hermy-ev, medtem ko bi bil določen delež tudi moških in žensk (ki pa baje tudi nosijo potencial hermijev v sebi, če bi jih spravil skupaj kasneje)
Zanima me zato, ker se mi brezveze zdi kupovat semena, gre se za vrsto od katere se dobi samo feminizirana semena (The Church) in je odlična
PS, bom kar tukaj vprašal še to, če ima kdo semena čim nižje Auto vrste me naj prosim kontaktira na PM (vrsta v stilo lowryder#2, itd...)
če hočeš male avtoje, čekiraj dragone, dobiš velik bolši heft ven, kot pa iz LRjev.
če pa hočeš dobit it fem. semen ven uporabna semena, pa poguglaj koloidno srebro, sicer maš še nekaj načinov, vendar s tem načinom dela večino semenskih bank, bom zdle za 5 min odprl temo, v kateri bo zadeva razložena.
če pa hočeš dobit it fem. semen ven uporabna semena, pa poguglaj koloidno srebro, sicer maš še nekaj načinov, vendar s tem načinom dela večino semenskih bank, bom zdle za 5 min odprl temo, v kateri bo zadeva razložena.
Hell, it's about time.
Super je v tistem članku strnjeno vse skupaj na enem mestu! Hvala, bo potrebno preizkusit tole
Da se dobit v cannabis shopu v Celju velik zadev,na spletu pa po večini ne več :S
"Stran vaših priljubljenih konopljenih semen, SEMENA.SI bo v kratkem začela ponovno delovati!!!
Za vas smo našli rešitev in skupni jezik z državnimi organi, tako da bo nakup preko spleta v kratkem spet omogočen! Še naprej boste lahko zbirali med vašimi priljubljenimi sortami."
Za vas smo našli rešitev in skupni jezik z državnimi organi, tako da bo nakup preko spleta v kratkem spet omogočen! Še naprej boste lahko zbirali med vašimi priljubljenimi sortami."