OUTDOOR2012
Re: OUTDOOR2012
1StGroW men tole zgleda uredu...pa da ne boš slučajno že zdle s kkšnim gnojilom kaj čaral! So še premajhne rože za gnojenje!
Res upam da je uredu, ker sm to opazu na 4 rožah...
Ne, ne ni šans, za gnojenje bom počakal da se še ojača
Ne, ne ni šans, za gnojenje bom počakal da se še ojača
hightimes1107 zanima me koliko sta stari?
A bi take bilke že lahko pognojil z kurjekom unimi briketi kt se jih u cvetličarni kupi kot so od hightimes1107 ?? pa kok briketkov bi vrgu u tegl ?
Ej, rabim en odgovor !...
Semena z kalčki sem dau v zemljo in zdej me zanima, če je kaj narobe če po 3dneh se nič ne dogaja ?..zalivam pa to , pa ševedno nič, naredu sem use pravilno, tako kot piše tukaj na formu , pa me zanima če se da nekakor pogledat če se kaj dogaja z semenom?
Semena z kalčki sem dau v zemljo in zdej me zanima, če je kaj narobe če po 3dneh se nič ne dogaja ?..zalivam pa to , pa ševedno nič, naredu sem use pravilno, tako kot piše tukaj na formu , pa me zanima če se da nekakor pogledat če se kaj dogaja z semenom?
kupu sm semena hollands hope.... pač prodajalec priporočil, ka pa vi pravtte ? je seme kul bo rastl tk ko more.... mnenje
-
Exstasy
Ja ful je narobe.. Kva pa če bi počaku še par dni pizda ste neučakani. Pa kaj zalivaš? Zemlja more bit vlažna ne pa močvirnata možn da ti je zgniu. Alpa si ga 5cm pod zemljo dal, res nevem kva morte tok čarat... Sj se sploh ne čudm da ti nepride vn če skos neki drkaš. Ja najbol da ga odkopleš pa dobr pogledaš pol ga dj nazaj pa čez tri ure prid sm gor sprašvt kaj je narobe da že 3 ure ni nič..
Sej je samo vlazna...ne delam močvirja ...