koliko je ura
-
Exstasy
Re: koliko je ura
1:17, sfural zemljo do lukenj. U dont wanna know what walks in the woods at this hour. sm use odgnau utrujen zeeeelo.
Si pržgal enga pa šu na zaslužen počitek?
Jst bom pa glih zdle baklo pržgau da me fajn zapeče k je tak fin sonce zuni; pa k smo glih fraj dons
Jst bom pa glih zdle baklo pržgau da me fajn zapeče k je tak fin sonce zuni; pa k smo glih fraj dons
So high I can kiss the sky. - AirPlane mode ON.
Svaka ti čast, nebi ob taki uri hodu po gozdu pa da je nevem kaj Nwm mogoče sem preveč gledo blairwitche al pa take zadeve
18.00 čas za pod tuš in nato na škisovo
exstasy vsa čas za tvoje nočne pohode
extasy če sm prov razumu si tle iz gorenske.. tko da če me srečaš ponoč me prosm ne ustrelit
Škisova ubija fantje je bla pa muka...meni je zmanjkalo za pljuča napolnit, okrog in okrog je pa dišalo Zdj pa spat...Lev v glavi...
-
Exstasy
Quote:
extasy če sm prov razumu si tle iz gorenske.. tko da če me srečaš ponoč me prosm ne ustrelit
Haha.. Ja z šajtrgo(samokolnico) te bom povozu. Bolš da te ne srečam, ker mi boš mogu pomagat.. Sam pomojem bi pobegnu iz kraja, ker oddajam take zvoke da bi še tebe odgnau kaj šele živali..
Haha.. Ja z šajtrgo(samokolnico) te bom povozu. Bolš da te ne srečam, ker mi boš mogu pomagat.. Sam pomojem bi pobegnu iz kraja, ker oddajam take zvoke da bi še tebe odgnau kaj šele živali..
Haha no pol če slišm en dretje vem da si ti xD