Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Quote:
lp. mene pa zanima zakaj se mi moja roza noce razvejat hvala za odgovor!
Premali tegl ali pa premalo sonca
lp. mene pa zanima zakaj se mi moja roza noce razvejat hvala za odgovor!
Premali tegl ali pa premalo sonca
-
weedman123
zunaj jo mam
jaz mam pa tud eno butasto vprašanje pa čeprav sem čist cel forum in vse prebral.. namreč dal sem klit semena (vata,temen prostor,sobna temp.) in niso vsa semena vzklila :/ par semen "namakam " že več kt teden in nič:( tista ki so pokazala kalček je pa tud čist majhen kalček vendar sem dal vseeno v zemljo..a bo kul?tista ki še vedno niso vzklila je sploh smotrno še imet ali vseskup vržem v koš?:)mal mi je bed k ravno femi semena ne vzklijejo passion|#1, škoda ni garancije na semena
-
weedman123
mogoc gnojilo za vegetacijo ali kaj???
To si letos kupil semena? Pa vzdržuješ vlago v vati? Jst sm letos kupil pri Dutch Seeds Passion #1 in Frisian Dew pa so mi vsa semena, ki sem jih dal kalit vzklila. Ampak jaz sem nisem zajebaval z raznimi vatkami pa papirji ampak sm jih dal direkt v zemljo v lonček, slab centimeter globoko, pazil, da je zemlja skoz vlažna in so bla vsa semena zunaj po štirih dneh.
ta semena so letošnja seveda, vlago vzdržujem...za ostala semena nevem od ktere sezone so:/
upam da bo kaj iz teh semen:)reci po kolikšnem času so ti bilkice ven iz zemlje pogledale?
upam da bo kaj iz teh semen:)reci po kolikšnem času so ti bilkice ven iz zemlje pogledale?
Jst sm kaliu v vodi in mokrem papirju (wc papir), pa so mi vzklila semena po približno 2-3 dneh. Ko sm jih posadil so rable pa še prbližn 3-5 dni da so iz zemlje pokukale.
Lp
Lp
So high I can kiss the sky. - AirPlane mode ON.
-
weedchecker
Jas pa vzklijem tak da so kalčki dolgi enih 2 cm pa pol dam v zemljo in pustim tak da seme gleda malo ven in zjutraj so zunaj že listki, kolega pa jih tak dolgo klije da so kalčki dolgi več ko 2-3 cm in in se že lupina loči od bilke in ima že listke in pol da v zemljo in mu tudi fajn uspeva samo baje treba pazit da ne poškoduješ korenine vmes.