OUTDOOR2012
Re: OUTDOOR2012
90g suhega sem dobil ven, če koga zanima.
-
Quote:
Quote:
KC36
Kaj bi ta rada nimam pojma, niti ne cveti prav niti ne raste prav, majhna a nenormalno razvejana, veje pa trde kot kamen.
-
Sm se odloču posekat jo.
-
Quote:
Quote:
KC36
Kaj bi ta rada nimam pojma, niti ne cveti prav niti ne raste prav, majhna a nenormalno razvejana, veje pa trde kot kamen.
-
Sm se odloču posekat jo.
Jst nevem kakšna je praksa pr teb, ampak jst batke iz štibl porežem še sveže, in vagam ko je suho.
Tale fotka je pa slikana tik po tistem, ko sem veje porezal stran.
Lahk pa še ti kakšno fotko pokažeš. Če maš kej pokazat.
Tale fotka je pa slikana tik po tistem, ko sem veje porezal stran.
Lahk pa še ti kakšno fotko pokažeš. Če maš kej pokazat.
-
Exstasy
Pa to ni 90g.. No sej kokr hočeš, loh trdiš da je. Nočem se kregat.. sam povem.
Ok, tale fotka je dost varljiva, zgleda precej manj kokr je dejansko blo, drgač pa, tole s te fotke res ni 90g, je malenkost manj (cca. 75g), sem pa še pustil tri spodnje štible rast, ker še ni blo čist zrelo in ki sem jih posekal ta vikend. Resda niso še suhe, ampak po neki okvirni oceni vsega skupi nanese cca. 90 g, kak g manj, več. Zdej če mi pa verjamete ali ne, je pa vaš problem, nimam pa razloga da bi se neki zmišljeval. Glede na velikost rože(cca. 70cm) sem bil tud sam presenečen.
tole je kvečjem 20, mogoč 30ka suhga, brez štibl. dej nehi model no on največji vrh je max 5g, tak je to če so puhli vrhi... mislim sej, kdo bi sploh sadil še kej druga ko kc36, če s take male pjante tulk vn pride
zdaj pa nevem, če se te sploh splača spraševat kak je high, ker boš itak povedal da je bolš, kot pa it v vesolje...?
zdaj pa nevem, če se te sploh splača spraševat kak je high, ker boš itak povedal da je bolš, kot pa it v vesolje...?
Hell, it's about time.
Moje največja je 1,5m
1 - ta je začela cvetet, pa je revegala
2
pa jest nimam glih velikih rok
3
Moram bolj pognojit ?
1 - ta je začela cvetet, pa je revegala
2
pa jest nimam glih velikih rok
3