OUTDOOR2012
Re: OUTDOOR2012
poizkusi pa da vidimo:) primer: ti lahko sedaj spiješ 5 piv, pa jih potem poizkusi 15
mojster za vsako stvar obstaja ena meja....
mojster za vsako stvar obstaja ena meja....
Hehe, ti bi na vsak način rad slišal, da lahko daš 150 gramov. No, lahko jih daš
Drugače pa, danes bil na placu in morm rečt, da tale vročina ljubicam nč kej dost ne paše. V enem tednu so nekatere zrastle samo 5-7cm in pa liste majo čist navzgor zavihane, se vidi, da šparajo z vodo in zarad tega tud počasnej rastejo, tko da sem vsaki prvošu 10 litrov vode, upam da se poberejo.
Drugače pa, danes bil na placu in morm rečt, da tale vročina ljubicam nč kej dost ne paše. V enem tednu so nekatere zrastle samo 5-7cm in pa liste majo čist navzgor zavihane, se vidi, da šparajo z vodo in zarad tega tud počasnej rastejo, tko da sem vsaki prvošu 10 litrov vode, upam da se poberejo.
Btw a tale GUANOKALONG PELLETS je za cvetenje al kako?
a bo pa zdržalo teh 100g za cele 2 meseca cvetenja?
ali je dobro da zalijem potem po 1 mesecu cvetenja še z biobizz bloomom + topmaxom?
ali je dobro da zalijem potem po 1 mesecu cvetenja še z biobizz bloomom + topmaxom?
Quote:
100g zdrži veliko dalj časa kot 2 meseca, še kadil boš ta guanokalong
daj raje manj pa vsake tolko polij z 1/2 dozo biobizza
pa lahko dodaš guanokalong že zdaj...
100g zdrži veliko dalj časa kot 2 meseca, še kadil boš ta guanokalong
daj raje manj pa vsake tolko polij z 1/2 dozo biobizza
pa lahko dodaš guanokalong že zdaj...
Jst mam še zmer prepričanje, da je gnojenje v času cvetenja popolna polomija...izgubi na vonju, okusu..in še kaj
"If we could see the miracle of a single flower clearly, our whole life would change."
Flushaj 14 dni pred žetvijo pa bo.
kako lepo je padal dež učiraj mi jih je lepo zalilo,čene bi pa nosil ko mula vodo:))
glih mislil sem si, da se dobro da mi ni treba jebenih kant gor nosit