Kaj vam gre na živce ?
Re: Kaj vam gre na živce ?
To se tudi jaz zavedam, samo se mi pa dvigne pritisk ker eni prav z namenom iščejo, zato bo kazen mogla past.
Letošnje sezone se ne bom spominjal po pridelku, si bo jo pa ganjatat zapomno do konca življenja.
Na srečo mi je en prijatelj predlagal najboljso mozno rešitev, stay tuned
Vsi se boste smejali, če tole rata
Na koncu pa bo še dobil eno okol kepe
Se beremo kmalu
Letošnje sezone se ne bom spominjal po pridelku, si bo jo pa ganjatat zapomno do konca življenja.
Na srečo mi je en prijatelj predlagal najboljso mozno rešitev, stay tuned
Vsi se boste smejali, če tole rata
Na koncu pa bo še dobil eno okol kepe
Se beremo kmalu
Moje skromno mnenje je da se probaš pogovorit s tipom, če ti je kaj do rože. Pol ko jo boš pa pobrau ga pa razbiješ (:
Če ti bo pa rože kdo nesel, mogoče tudi ne on, ga nabutaj dokler ne prizna, nato ga pa še malo bolj nabutaj
Če ti bo pa rože kdo nesel, mogoče tudi ne on, ga nabutaj dokler ne prizna, nato ga pa še malo bolj nabutaj
/
-
PeroMan
Na živce mi gre,ko Bajek naroči semena in jih ne prevzame na pošti ter me s tem prisili,da ne prodam semen naslednjih 14dni =)
@Peroman - kurc.. če maš pa nerealne pogoje! A bom zdej moral nabijat 100 postov da se ti lahk javim na oglas
Na živce mi gre ko cel dan porihtam u nulo, vse je super in ok, čas da enga u miru zapalim, poslušam glasbo in ugotovim - NI VEČ RIZL !
Na živce mi gre ko cel dan porihtam u nulo, vse je super in ok, čas da enga u miru zapalim, poslušam glasbo in ugotovim - NI VEČ RIZL !
...just GROW it !
-
PeroMan
Ja. Če hočeš da ti pošljem semena,boš moral imeti vsaj 100postov. Nič nerealnega
Če pa pošljem komu,ki ima manj,pa čakam 14dni na to,da dobim nazaj semena,ker jih on seveda ni prevzel + plačam poštnino.
To,mi gre na živce
Če pa pošljem komu,ki ima manj,pa čakam 14dni na to,da dobim nazaj semena,ker jih on seveda ni prevzel + plačam poštnino.
To,mi gre na živce
Razjezi me, ko nimam denarja pa grem včasih zraven kolega na smoke, pa mi je nabeda da si misli da sm low life ;D
vrjetno nima nič proti včasih js-væasih on sam vseeno
podzavestno
vrjetno nima nič proti včasih js-væasih on sam vseeno
podzavestno
/
a sm lahko jz moderator za ene 14 dni..sej nebi izkorišču moči pa frajaru ker sm mod...sam red bi pa bil...tko d naprošam taglavne če mi dajo to funkcijo za 14 dni...
vitamins...T,H,C
Quote:
a sm lahko jz moderator za ene 14 dni..sej nebi izkorišču moči pa frajaru ker sm mod...sam red bi pa bil...tko d naprošam taglavne če mi dajo to funkcijo za 14 dni...
Kaj pa te je tako zelo razjezilo?
Kaj pa te je tako zelo razjezilo?
LP, ekolog
odprem forum pa vsak novinc odpre novo temo pa tam sprašuje stvari ki so ble že stokrat napisane..plus to še napiše d je že use prebral ampak ga usejen zanima če je varčna žarnca dost...in pol se dela tko...enga tazga se napizdi druzga se usmili ampak nakonc so use smeti brezvezne...najslabši so mi uni ko odpre temo pa prav d je kupu semena big bang in pol tam neki naklada in od tega grova pol sploh ni nč...spet smeti na forumu..odprem temo katera žarnica in se tam notr kregajo že čez par strani, pol se drug drugm opravičjo itd...SMETI! sej nč druzga kot to...RED MORA BIT. in take stvari se non stop dogajajo ker ni "trde roke" ) ...
vitamins...T,H,C
ja kurc, če so pa vsi novopečeni forumaši pod 15 let, sej je jasno...
+tega, če bi brisu vse to, kar praviš smeti, pol nebo blo več nč, forum rabi obnovo najprej, pol pa strikten red, imo
+tega, če bi brisu vse to, kar praviš smeti, pol nebo blo več nč, forum rabi obnovo najprej, pol pa strikten red, imo
Hell, it's about time.