Ask old farts a question
-
olivaslivai
Re: Ask old farts a question
zanima me če mate kaj izkušenj z raznimi placi za sušit..če ganða potegne vonjave na sebe?? recimo v hlevu, seniku, starmo kurniku blabla..karkoli?
Itak da potegne druge vonjave nase. Jaz npr. včasih dam v steklen kozarec zraven še kakšno lupino cimeta ipd. Že v 24 urah bo potem imela ganja rahlo aromo cimeta. Zato mislim, da je pomembno kje sušiš.
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley
-
olivaslivai
ja to je malo drugač.. mislim da če daš u nek star kurnik ko je spod ubistvo sam zemlja pa ne smrdi not
če je tako ti zna splesnet..... :/ zagotovi si škatlo ki jo lahko zatesniš dobro, noter usipaj sol ali še bolje tiste kristale ki vežejo vlago nase ter postavi na temen in topel prostor.... nebi smel imeti problemov
-
olivaslivai
a kr bi blo zunaj ko bi recimo deževalo 2 dni,pa ponoči preveč vlažno? pa a se ne kao počasnej suši pri manjših temperaturah torej je to ubistvo tut + kr se bolš posuši če se bolj dovgo?
mam eno vprašanje...
ma mogoče gdo načrt za izdelavo LED grow pannela?
prosil bi da napiše kake diode se rabijo in to...najlepše bi ble kake slike...
lp.
ma mogoče gdo načrt za izdelavo LED grow pannela?
prosil bi da napiše kake diode se rabijo in to...najlepše bi ble kake slike...
lp.
če ti to kaj pomaga...
http://www.autoflowerslovenija.com/t391-hydroponicshut-pro-grow-led-technology#1943
http://www.autoflowerslovenija.com/t391-hydroponicshut-pro-grow-led-technology#1943
Js imam pa eno praktično vprašanje:D
Zanima me, če je kakšna razlika če ženeš 1 mesec cvetenja 250w HPS in potem 400w do konca,proti temu da kar štartaš s 400w do konca cvet. Zanima me končna teža v razmerju z manjšo porabo elektrike.
Na netu sem zasledila, da nekdo poveča yield tako da prva 2 tedna štarta cvet s ciklom 12/12 in potem do konca 14/10. Je kdo od vas v praxi že preizkusil
Zanima me, če je kakšna razlika če ženeš 1 mesec cvetenja 250w HPS in potem 400w do konca,proti temu da kar štartaš s 400w do konca cvet. Zanima me končna teža v razmerju z manjšo porabo elektrike.
Na netu sem zasledila, da nekdo poveča yield tako da prva 2 tedna štarta cvet s ciklom 12/12 in potem do konca 14/10. Je kdo od vas v praxi že preizkusil
-
elPresidente
Ni razlike če menjaš med 250w in 400w, razlika je samo v tem da lahko z 400w vzgajaš na večjem prostoru. Na prostoru kateri je optimalen za 250w pa boš samo brezveze metala stran vzamimo približno 40% več dnarja za elektriko.
Prva dva tedna od vzklitja ali od od čega? A potem furaš brez vegetacije? Če hočeš povečati yield ji daj malo vegetacije in če bo prevelika jo vršičkaj...
Prva dva tedna od vzklitja ali od od čega? A potem furaš brez vegetacije? Če hočeš povečati yield ji daj malo vegetacije in če bo prevelika jo vršičkaj...
el presidente to pa nebo držal bodo pa kar bolše bule na istem prostoru pod 400 kot pod 250