Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Eno vprašanje glede Led lamp. Lahko 180W lampa nadomesti 400-600W hps žarnico? Mal sem v dvomih da je tole res.
jaz sem ravnokar pred testom vam sppročim če pa ve mogoče že kdo odgovor pa na dan z besedo
peace
peace
No belivitez da boš poročal kak je en avstrijec je reku da ima 2x 280W Led in ima bolši pridelek ko pa na 1000W ( 1x 1000W ). Močno dvomim da bi tele 2 led panele pokrivale cca 1,5m2
-
sammy20
Opažam, da vas vse več preklaplja na LED luči. Tudi sam razmišljam o tem, ampak bom še malo počakal da cena pade =)
cene starih modelov padajo posledično z njimi ni tako velikega pridelka kot pri novih ledicah tehnika je vedno tako nova je draga stara pa je v primerjavi z novo bullshit tukaj je sam vprašanje al maš ali pa nimaš....
Točn tako....tako ko mi je pravu ima on neke kvadratne letike na paneli, meybi ima novo tehniko ali pa staro. Samo ne verjamem da ima novo ...2 lampe 500€
Na količino se dobijo veliki popusti tako da če se vas zbere več en frend bi tudi nabavil
Ja to je res, samo če gledaš da je na netu veliko led panel...tako neveš kje bi kupil :/ Ali bi kupil drago robo ali neki srednje... bi kupil iz Amazon/Ebay ali kakšen Hydroshop..
Npr. http://www.ebay.co.uk/itm/500W-LED-Grow-...mp;cmd=ViewItem
Če dobiš 3 lete garancije pol bi se splačal nabaviti
Npr. http://www.ebay.co.uk/itm/500W-LED-Grow-...mp;cmd=ViewItem
Če dobiš 3 lete garancije pol bi se splačal nabaviti
to kaj si prilepil link je najcenejša opcija in tudi če ne dobiš garancije se ti ful izplača v vsakem primeru vse te panele izdelujejo kitajci
peace
peace
ja če je res kar piše na strani potem se res splača. Bi se splačal kak skupinski nakup Sem tipa vprašal na ebayu in imaš tovarniško garancijo 3 lete ( npr. če crkne kera ledica potem nazaj lampo pošlješ in porihtajo ali pa zamenjajo). Res je da nesmeš sam odpirati lampe.