OUTDOOR 2013
Re: OUTDOOR 2013
@m00d Nikjer nisem našel tvojega smoke reporta od skunk speciala, frisian dew,... pa tak naprej. Pa ostali ki imate še druge vrste djte mal prosm napisat kakšni so kj učinki.
Jest sem učer zvečer kadu en skank pa sm biv čist trd, u glavi pa zbistren samo premikat se nisem mogu
Jest sem učer zvečer kadu en skank pa sm biv čist trd, u glavi pa zbistren samo premikat se nisem mogu
AK47 x Deep Chunk x Power Plant x Arne's Forgetful Snowdog x Bushmans
Pa a si kdaj prakticiral kdaj banani ne olupke? men delujejo nekaj na hard saj vem da se bananini olupki tud v kompostu ful dolgo razgrajujejo....
Mood a tistih semen še imaš kaj? Mogoc bi uspel frenda nahecati da bi naredil fem. semena v indooru
Mood a tistih semen še imaš kaj? Mogoc bi uspel frenda nahecati da bi naredil fem. semena v indooru
Zdravo!
Jaz imam pa v naslednjem letu namen gojit Easy Sativo, The Church in pa LR#2. Me pa samo zanima če se pol da semena naročit prek marleka in pa semena.si? LR#2 pa mi je fajn k je res nizka rastlina in jih bom lahko kar malo med krompir posadil
pa še semena se da dobit regular tko da bom probal kasneje tud nekaj semen narest Sicer sem pa tud jaz mel za sabo uspešno prvo sezono growanja, razen plesen mi je fajn ponagajala proti koncu in sem zgubil kar nekaj lepih vrhov :S
Jaz imam pa v naslednjem letu namen gojit Easy Sativo, The Church in pa LR#2. Me pa samo zanima če se pol da semena naročit prek marleka in pa semena.si? LR#2 pa mi je fajn k je res nizka rastlina in jih bom lahko kar malo med krompir posadil
seveda je možno naročit...zato pa obstajajo..
hvala za odgovor nisem bil siguren, ker se je nekaj časa govorilo da se semen ne da naročit, pa sem rajši vprašal...
@muflon
Priporočam da greš direktno na stran proizvajalca in tam naročiš semena, pošiljke so diskretne možnu da tud cenej pride.
Priporočam da greš direktno na stran proizvajalca in tam naročiš semena, pošiljke so diskretne možnu da tud cenej pride.
Lp. Ker sam prisegam na organsko pridelavo vseh izdelkov, sem že dalj časa spremljal tole zadevo in sam komaj čakam, da jo bom preizkusil. še link:
https://www.facebook.com/seaweed.slovenija
lp
https://www.facebook.com/seaweed.slovenija
lp
Quote:
Pa a si kdaj prakticiral kdaj banani ne olupke? men delujejo nekaj na hard saj vem da se bananini olupki tud v kompostu ful dolgo razgrajujejo....
Kerih semen?
Kerih semen?
Na žalost ne, ene tri semena sem našel v batkih, ker se je očitno nekako oplodila. Kar sm pa naroču sm pa že vse pokuru. Bom jih pa letos spet naroču, sam vprašanje če bo isto.