Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Zaradi extremnih razmer sem bil tako kot se kdo drug tudi sam priblizno 24h brez elektrike, imam roze pod HPS v 40. dnevu vege in me zelo skrbi zanje in kako so to prezivele.. Me lahko kdo malo potolazi da bo use uredu :/
http://www.ebay.co.uk/itm/Waterproof-Dig...=item2335642a4a
Hej bo vredu če kupm ta PH meter ??
Hej bo vredu če kupm ta PH meter ??
zivjo!
zanima me ce je vse vredi z mojimi rozicami.
stare so 16 dni so AF green o matic in so v zemlji platron royal mix in seveda pod 250w hps. zalivam z postano vodo .
mam in and out ventilatorja in enega za mesanje zraka .temperatura pr prizgani luci okoli 25 stopinj in pri ugasnjeni 18.prizgano je pa 16/8
zanima me ce je vse vredi z mojimi rozicami.
stare so 16 dni so AF green o matic in so v zemlji platron royal mix in seveda pod 250w hps. zalivam z postano vodo .
mam in and out ventilatorja in enega za mesanje zraka .temperatura pr prizgani luci okoli 25 stopinj in pri ugasnjeni 18.prizgano je pa 16/8
Nevem, kaj si to posadil, ampak tole ni konoplja, žal.
lol lol greenhouse seed green o matic lowryder
hahahahhahahahahaha na keri drogi ste kle na forumu ?? kaj da ni konoplja ?? kaj pa je paradajz ? solata ? pizda ej loool sam to loh rečm.
Vse je vredu shumax ;D
Ok tnx stari . Hah nwm na cem so
Je konoplja in čisto lepa ampak malo manj jo zalivaj ker se ti spodnji listi verjetno vihajo zaradi tega.
AK47 x Deep Chunk x Power Plant x Arne's Forgetful Snowdog x Bushmans
ja vem to sm prenehov z zalivanjem zacetniskem hehe tok da se je kr popravla od prej