OUTDOOR 2014
Re: OUTDOOR 2014
eno vprašanje za use outdoor profije glede gnojenja v fazi rasti in cvetenja.. ko skopljem luknjo bom dau na dno gnoj in ko dam rstlinco ki bo visoka usaj 30-40cm v zemljo mislim potrosit okol še plantella pelete .. pol me pa zanima kaj in na koliko dolgo bi dodaju gnojila najprej v fazi rasti in pol se v cvetenju . in al je sploh potrebno glede na to da je dovolj gnoja v zemlji in da dodajo svoje še peleti ? hvala za pomoč !
Ko skoplješ luknjo gnoj premešaj z zemljo.
A bi kej zajebu če bi posadil proti konca marca, pa lončke dau na okensko polico, pol bi ble pa rožce na polici do maja potem pa vn ?
lp.
lp.
Zajebu nebi, edino če so kakšne light sensitive sorte bi imel lahko probleme. Kere sorte pa imaš v mislih?
>>OnePiecePuzzle>>
Jst tko vsak let delam, kaljenje konc marca, v jogurtove lončke, na okensko polico, v začetku maja pa vn.
Kaj pa če je napovedano lepo vreme potem pa se po kakšnem tednu spremeni na slabše in je kakšna dva tedna dež, kaj se zgodi z rastlinami?
@cereus Za letos sem se odločil za White Widow od GHS, pa kakšen seme Purple Maroca
90% je odvisno od genetike. Meni so na okenski polici uspevale rožce tudi v decembru. Res pa da se ustavi razvoj rastline in so sedaj po 4 mesecih podobne takim, ki bi mi v optimalnih pogojih rastle 1 mesec.
Jaz imam AMS(swiss sativa x swiss indica)od GHS. To bi šlo že zdaj posadit?
Dejte mi še povedat mojstri koliko naj pa počakam, če jih par želim posaditi direktno v zemljo na placu? Pokril bom pa s plastenko tako kot prejšnje leto. Mogoče uporabim še kako šotno tabletko da bi bilo lažje.
lp.
lp.