OUTDOOR 2014
Re: OUTDOOR 2014
Jaz sem dobil od treh AF-jev 70g suhega ven. Našel pa sem še tri semena notri, 1 zeleno in nezrelo, 2 pa rjava pa zgledata zrela.
a je 25l vode dovol za sprat prepognojeno biljko? lp
hehehe a je premali? kok lahk da vn taka pošast?
-
stefy
@mood:
Se opravicujem za glupo vprasanje ampak od kje misls da so prsle tiste tri semenke in ce jih drugo leto das v zemlo kaj lahko prcakujes od njih (% moznosti hermicev)?
Lp
Se opravicujem za glupo vprasanje ampak od kje misls da so prsle tiste tri semenke in ce jih drugo leto das v zemlo kaj lahko prcakujes od njih (% moznosti hermicev)?
Lp
to so "top" semenke, ki so se privadle na letošnje pogoje. Moja roža izhaja od lani in je dosegla skoraj 3m. Lani pa komaj 1,2m .
@farmer123 Pošast mogoče v višino, razvejanost pa bl švoh. Ni vse v višini.
@stefy Nimam pojma, vsako leto najdem kake semenke v stafu, vsekakor jih pa nisem pričakoval v AF-jih glede na to, da so dozoreli, preden navadne sorte sploh začnejo cvetet. Nimam pojma kaj naj pričakujem, mogoče drugo leto kako posadim.
@stefy Nimam pojma, vsako leto najdem kake semenke v stafu, vsekakor jih pa nisem pričakoval v AF-jih glede na to, da so dozoreli, preden navadne sorte sploh začnejo cvetet. Nimam pojma kaj naj pričakujem, mogoče drugo leto kako posadim.
je možno. jst veliko krat dobim kakšno banano. in če prav razuem, če ta banana opraši drugo samico, bo to seme feminizirano. kar sem jst preizkusil, je tako tudi bilo.
je to je res zdj sm sele ugotovu da mam tele semena od prejsne sezone je isto sama sebe opraševala pa so zato use zenske zdej razn treh k sm meu mau pomešana semena haha pa letos sta se 2 bilki isto same sebe
kar seješ to pol žanješ
Fantje roze so zelo velike,samo a bo sploh kaj pridelka letos ko je tako zanic vreme ?