Outdoor 2015
Re: Outdoor 2015
Mislite se se splaca sadit kako af sorto? Mam se neka semena viska. Dejansko se kake hitre sorte tan 8-10 tednov skoro morejo it skozi...
Izogibaj se divjim svinjam druge ni! Edino če boš plezal po drevju ko te napadejo + da si super hiter
Sokol v kolikor so ti semena ostala jih seveda porabi
če bo jesen suha, kar tako vsi upamo... si zmagal! Veliko sreče 
Sokol v kolikor so ti semena ostala jih seveda porabi
-
neimenovanikekec
sokol ti kr posadi, ampak računaj kakih 10-11 tednov 
They must find it difficult,...
Thoose who have taken authority as the truth,
rather than truth as the authority...
Thoose who have taken authority as the truth,
rather than truth as the authority...
-
autoflower
Živjo! Zanima me če bi lahko kdo kakšno fotko prlimal od Durbana tisti ,ki ga seveda imaste, saj za drugo leto študiram , da bi ga sadil, rad bi pa videl kako zgleda in če se ga sploh splača sadit. Hwala vsem že vnaprej .LP
ok bom posadil. Mam pa od female seeds Auto Speed Bud. Piše da je končno 7-9 tednov, v praksi pa bomo vidli. Komentar na rožo - predvčeraj sem jo presadil, včeraj je bila gotova zgleda od šoka, danes se je pobrala. Zgleda bo ok.neimenovanikekec napisal/-a:sokol ti kr posadi, ampak računaj kakih 10-11 tednov
Pozdravljeni,
kot vidim vam rože super rastejo, zgleda da bo dobra sezona. Pišem zato, ker imam neznanega škodljivca ki mi žre čudovite rožice, pa nevem kako naj ga eliminiram. kake ideje? Link od slike je spodaj.
http://shrani.si/f/2i/11a/4GJTb82a/wp20 ... ohighr.jpg
Hvala in lep pozdrav,
Ziggi
kot vidim vam rože super rastejo, zgleda da bo dobra sezona. Pišem zato, ker imam neznanega škodljivca ki mi žre čudovite rožice, pa nevem kako naj ga eliminiram. kake ideje? Link od slike je spodaj.
http://shrani.si/f/2i/11a/4GJTb82a/wp20 ... ohighr.jpg
Hvala in lep pozdrav,
Ziggi
- spaceChild
tole rastlinco ti prebavlajo kake gosenice al pa čisto drobni polži
sam kolk se meni zdi ni neke velike sile, če se ti jo lotijo polži al pa srne sploh v zgodni vegetacijski rasti ti lahk ostane samo steblo 
-
autoflower
Zlato pravilo :Autoflowerjev se ne presaja! Če pa hočeš dat iz lončka v teglc ,morš pa podn na lončku odrezat pa posadit. S tem ko presajaš autoflowerje dobi bilka šok,zj se ti bo poznalo ornk na yeldu ,manj stranskih vej bo pa še na višini bo zgubila.Sicer pa upam, da jo nisi preveč šokiral in da boš na koncu vseeno zadovoljen.Lpsokol10 napisal/-a:ok bom posadil. Mam pa od female seeds Auto Speed Bud. Piše da je končno 7-9 tednov, v praksi pa bomo vidli. Komentar na rožo - predvčeraj sem jo presadil, včeraj je bila gotova zgleda od šoka, danes se je pobrala. Zgleda bo ok.neimenovanikekec napisal/-a:sokol ti kr posadi, ampak računaj kakih 10-11 tednov
autoflower napisal/-a:Zlato pravilo :Autoflowerjev se ne presaja! Če pa hočeš dat iz lončka v teglc ,morš pa podn na lončku odrezat pa posadit. S tem ko presajaš autoflowerje dobi bilka šok,zj se ti bo poznalo ornk na yeldu ,manj stranskih vej bo pa še na višini bo zgubila.Sicer pa upam, da jo nisi preveč šokiral in da boš na koncu vseeno zadovoljen.Lpsokol10 napisal/-a:ok bom posadil. Mam pa od female seeds Auto Speed Bud. Piše da je končno 7-9 tednov, v praksi pa bomo vidli. Komentar na rožo - predvčeraj sem jo presadil, včeraj je bila gotova zgleda od šoka, danes se je pobrala. Zgleda bo ok.neimenovanikekec napisal/-a:sokol ti kr posadi, ampak računaj kakih 10-11 tednov
To za presajanje je vezano na prejšnje poste v zvezi z rumenenjem rože ki ni af. Dejansko se je prijela saj raste naprej, rumenenje listov pa se trenutno ne širi.
Posadil bom pa še auto speed bud ker bi naj bila hitro končana.
lp