Navajanje na ganjo
Re: Navajanje na ganjo
zelo pomembno je to, da se da čim manj tobaka, ker ti je lahko slabo, pa boš mislil da je zarad ganje v resnic pa zarad ogabnga čika, pred uporabo ne pij NOBENE alkoholne pijače, ker ti izkušnja ne bo všeč, kadi v nekem sproščenem okolju s prijatelji, in ne nekje na kakem igrišču za osnovno šolo, v dostih primerih se zgodi da ko človek prvič kadi marihuane, ga sploh ne zadane, nč hudga nisi čuden, po parih poiskusih ti bo ratal, stay safe, and keep off alko
Enjoy what is natural
-
JamaicanPearl
JUST PUT IT IN YOUR MOUTH AND SUCK IT !
welcome to the club, boy
Jp
welcome to the club, boy
Jp
If you want peace, prepare for war !
starA sem 16. pa to vem, da ne smem alkohola alpa kaj, so mi že rekli. samo mene točno zanima kolk not potegneš, al moreš ihnalirat alpa kaki posebni 'dodatki' ?
potegneš kolko pač potegneš pa inhaliraš ziher, drgač pa te jaz lahko "naučim" xD
<3 Mary Jane !
ja lahko me naučiš z npr. kakim filmčkom alpa nazorno opišeš
drugače me pa še neki zanima ... zakaj u 1. ne zadane vedno tok ?
drugače me pa še neki zanima ... zakaj u 1. ne zadane vedno tok ?
sej ni nujno da te ne, lahko te pa tok, kot nikol vec v poharski karieri(prvega ne pozabis nikoli) kadis k cik, mogoce se mau dlje drzis v pjucih, pol bi te mogl 100%
Potegneš dim v pljuča kot pri kajenju cigaretov, pa ga držiš kolkor dolgo lahko pol pa navadn vn pihneš.to je vsa umetnost.Pa bodi v kul družbi.
-
cookie
Pa še neki je... Kokr mam izkušne s telimi ''u prvo'' so usi kašlal tko, da lah prčakuješ pomoje, sploh če boš biga poslušala pa dala notr mal čika( )
kux
kux
če misliš kašlat boš tak v vsakem primeri kašlo...pa če je čistak al pa s tobakom po mojih izkušnjah vsaj
LiveSTONED