Abstinenca
-
Stari uporabnik #546
Re: Abstinenca
hmm, midva z punco sva dost že dolgo časa redna kadilca, pa dostkrat delava premore, sedaj sicer kadiva samo čez vikende, ampak nikdar nisem opazil kakšnih abstinenčnih simptomov?
Ampak resnično čisto nič, sploh ne pogrešam oz. opazim, da ne kadim že nekaj časa.
Je pa res mega užitek, ko po kakšnem tednu prižgeš an dober jointek, juhu, prbit ko kanta.
Ampak resnično čisto nič, sploh ne pogrešam oz. opazim, da ne kadim že nekaj časa.
Je pa res mega užitek, ko po kakšnem tednu prižgeš an dober jointek, juhu, prbit ko kanta.
-
Stari uporabnik #551
Quote::
Je pa res mega užitek, ko po kakšnem tednu prižgeš an dober jointek, juhu,
ane kok paše. eno pivo, pa en hašiš....nebesa .
prbit ko kanta.
sam toleranc ni pa prov nič padla, še hujš je....
Je pa res mega užitek, ko po kakšnem tednu prižgeš an dober jointek, juhu,
ane kok paše. eno pivo, pa en hašiš....nebesa .
prbit ko kanta.
-
Stari uporabnik #2009
čist tko hipoteza. THC se mora po čiščenju spet 'naložit' v telo preden prime.. ob rednem kajenju sta dost 2 dima, po tedenski pavzi pa prime šele po cca pol jointa. pa zmeri kadim isto travo.
čist tko hipoteza. THC se mora po čiščenju spet 'naložit' v telo preden prime.. ob rednem kajenju sta dost 2 dima, po tedenski pavzi pa prime šele po cca pol jointa. pa zmeri kadim isto travo.
-
Stari uporabnik #1739
ob rednem kajenju sta dost 2 dima, po tedenski pavzi pa prime šele po cca pol jointa. pa zmeri kadim isto travo.
resno?
men se je vedno zdel da ko dalj časa pohaš maš thc-ja že tok usebi, da rabiš večjo količino, ko pa ne pohaš neki časa je pa že dim dva dost da te prbije.
saj moje izkušnje tko kažejo!
ob rednem kajenju sta dost 2 dima, po tedenski pavzi pa prime šele po cca pol jointa. pa zmeri kadim isto travo.
resno?
men se je vedno zdel da ko dalj časa pohaš maš thc-ja že tok usebi, da rabiš večjo količino, ko pa ne pohaš neki časa je pa že dim dva dost da te prbije.
saj moje izkušnje tko kažejo!
-
Stari uporabnik #1996
Jest sm tut tko mislu. Mene najbl useka prvi joint u dnevu. Ja sm redni kadilc
-
Stari uporabnik #2009
prvič, ko sem kadil travo, sem rabil skadit ene 3 jointe, da se je sploh kej začel dogajat. pa ne gre samo za to, KOLIKO zadane - prvi joint v dnevu najbolj zadane in najdalj traja. zdi se mi, da redne kadilce PREJ zadane (že par dimov) kot neredne.
-
Stari uporabnik #1739
zdi se mi, da redne kadilce PREJ zadane (že par dimov) kot neredne
nebi reku; en kolega k ga je včas kr dost pehal zdej naredi plučka pa je čist nameden. (pr špinelu pa se nam pridruži zelo občasno 1x 2x na mesec) tko da bi reku da je zlo nereden kadilec pa še takrat zlo uizi potegne, zveknen je pa k da bi mi ene par đolijev spušil
prvič, ko sem kadil travo, sem rabil skadit ene 3 jointe, da se je sploh kej začel dogajat.
to pa ja; jest rabu ene 10 špinelov preden prvič čutil učinek thc-ja
zdi se mi, da redne kadilce PREJ zadane (že par dimov) kot neredne
nebi reku; en kolega k ga je včas kr dost pehal zdej naredi plučka pa je čist nameden. (pr špinelu pa se nam pridruži zelo občasno 1x 2x na mesec) tko da bi reku da je zlo nereden kadilec pa še takrat zlo uizi potegne, zveknen je pa k da bi mi ene par đolijev spušil
prvič, ko sem kadil travo, sem rabil skadit ene 3 jointe, da se je sploh kej začel dogajat.
to pa ja; jest rabu ene 10 špinelov preden prvič čutil učinek thc-ja
-
Stari uporabnik #1996
Jest se še spomnem taprvič k sm pohu, mi sploh nč ni blo. Točno tretja jolica sm čutu, pr četrti me je pa prow tko high fuknl in je blo use über alles.
Zdej pa usak joint prime, usak prbije, sam tko k je na začetku ni nkol več.
Zdej pa usak joint prime, usak prbije, sam tko k je na začetku ni nkol več.
-
Stari uporabnik #1739
jest sm lansklet ko smo šli v grčijo abstiniru 10 dni (prvič po parih letih) in ko smo prišli dam, prec na joli (so mel eni v tivoliju skrit k si niso upal sabo nest), skadimo joli dva (iz tamalih rizl ) pa me je tok namedel, da sm skor skp padu
tko da občasna abstinenca (par dni) kar sede, ker si pol čist nameden, pa še velik ti ni treba skadit.
tko da občasna abstinenca (par dni) kar sede, ker si pol čist nameden, pa še velik ti ni treba skadit.