kok časa po kajenju trave urinski test ne pokaže

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Stari uporabnik #61

Re: kok časa po kajenju trave urinski test ne pokaže

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #61 »

No ja, tuki si lepo pomešal jabolka in hruške.
Prva stvar je prepoved vožnje za 24 ur. To policist doseže tako, da ti pač vzame izpit, ki ga greš naslednje tri dni iskat na p. postajo. Potem ga pa policija pošlje na tvojo upravno enoto, ki ti je izdala izpit in dobiš tam.

Potem pa sledi postopek pri sodnici za prekrške.
In zakon je tukaj jasen. Odklonitev pomeni prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja + 90 000 sit kazni. Ni važno, koliko točk si imel in ali si mladi/stari voznik.

Je pa res, da zadnje čase sodnice za prekrške, če jim dovolj nabluziš, da so te plavci zavedli itd, itd izrečejo kazen za vožnjo pod vplivom, se pravi 90 000 sit in 5-7 točk. Če seveda stvar ne zastara, kar pa se v zadnjih časih vedno redkeje dogaja.

Glede unega, ki je dvakrat šel in enkrat zavrnil bo rezultat sledeč: 3x 90 000 sit kazni, stroški enega testa in ostal bo brez izpita, ko bo sodnica za prekrške to sprocesirala. Tako, da s tem ne daješ ravno nekega dobrega zgleda.
Stari uporabnik #643

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #643 »

....tocn tko kot je Jake napisu.. sam sem odklonu test (sicer se ne spomnem ampak sem vidu svoj podpis) dobil tocno tolk kazni kot je zgoraj napisano plus povprecnino plus pol leta prepovedi opravljanja novega izpita plus..recimo da sem mel se mal smole in zajebano sodnico skratka suma sumarum me je prslo kostat 520 000; skratka ce te policaj ustavi in zahteva test na substance NE odkloni testa, vas bo prslo vse skupej bistveno cenejs drugac pa dejte mal pobrskat po topikih k tole pa ze meljemo 50tič

accusign urinski testi kazejo prisotnost na THC navadno do 3 tedne max navadno pa manj kot teden dni, z zdravniki se da pa po mojih izkusnjah tko al tko vse zment ce nimas res smole

lep dan
Stari uporabnik #3544

Re: kok časa po kajenju trave urinski test ne poka

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3544 »

Povezano vprašanje: a kdo pri nas uvaža tiste napitke za spucat urin? V High Times je tona reklam za take stvari..

Y.
Stari uporabnik #375

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #375 »

zjutraj, če maš napovedan test se uščiješ
spiješ liter vode + tableta b vitamina, da da urinu nazaj rumeno barvo...

Stari uporabnik #2506

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2506 »

ne vem zakaj mam filing, da ne gledajo sam barve?
Stari uporabnik #238

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #238 »

Sorry Jake, vem da si pravnik, vendar ti vse to govorim ne iz literature ampak iz prakse.

Veliko ljudi okrog mene je že šlo na teste in ti po pravici povem, da vem samo za enega od nekje 10 da je izgubil izpit. Ta pa je trikrat odklonil.

Sodniki vseeno zgleda niso take svinje.
Stari uporabnik #238

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #238 »

Aja btw: tudi sam sem vedno govoril, da najslabše kar lahko narediš je da zavrneš test. Sam sem gledal tudi vse skozi zakone in na koncu videl, da so v naši občini, večina ki so šli na test, bolj najebali kot tisti ki niso šli.

Pa še to Jake: mi lahko poveš, kateri zakon je tisti ki govori o teh 90 000 + odvzem vozniške in od kdaj velja, pa če so ga kaj spreminjali.
Stari uporabnik #61

Rush, tudi jaz ti govorim in iz zakonodaje ter iz bogate prakse. Mislis, da pri nas folka ne pošiljajo na teste???

o tem govori zakon o varnosti cestnega prometa, sprejet je bil 2.4.1998 in še kar velja. pripravlja se sicer nov, ampak bogsigavedi kdaj bo sprejet. pred volitvami zagotovo ne.

beri predvsem sedmi odstavek 120 člena
Quote:
(7) Z denarno kaznijo najmanj 90.000 tolarjev ali kaznijo zapora se kaznujeta za prekršek voznik in voznik inštruktor, ki ravnata v nasprotju s tretjim , ali petim odstavkom tega člena (op. Jake: odklonil pregled). Poleg denarne kazni ali kazni zapora se vozniku in vozniku inštruktorju izreče tudi sankcija prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja, ne glede na število do tedaj doseženih kazenskih točk.

V praksi vem samo to, da je nekaj folka nabluzilo toliko, da so se rešili z 90000 in 5 do 7 pik kazni... brez odvzema... pa še to je pri nas bolj izjema kot pravilo in se zgodi bolj v primeru, če so rekli, da so jih policaji nategnili...
Stari uporabnik #2352

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2352 »

Quote:
Poleg denarne kazni ali kazni zapora se vozniku in vozniku inštruktorju izreče tudi sankcija prenehanja veljavnosti vozniškega

Samo neki, kdo je tukaj mišljen kot inštruktor
Predvidevam da ne misli osebka ki te je učil vožnjo v avtošoli...
Stari uporabnik #61

spust tega voznika instruktorja, tebe zanima predvsem un voznik pred in.

je pa res ta zakon spisan tko, da je za bruhat
Odgovori