Je mozno? Nenavadni občutki po skunku
-
Stari uporabnik #2855
Re: Je mozno? Nenavadni občutki po skunku
Po mojem si po dolgem času kadila nekaj "hudega",so pa kriva tud umetna gnojila,ki povečajo učinek,vendar je potem tud depresija večja..
Glede aritmije srca je pa psiha u pitanju(če pri športu nimaš nobenih problemov)
Zato ti priporočam domačico iz slovenskih logov in kakšen teden pavze!
Glede aritmije srca je pa psiha u pitanju(če pri športu nimaš nobenih problemov)
Zato ti priporočam domačico iz slovenskih logov in kakšen teden pavze!
-
Stari uporabnik #1758
Hja, včeraj sprobal neko hudo skuno in mel podobne občutke, danes sem pa ves smotan, bi reku še zadet. Po moje je to zaradi visoke vsebnosti THC-ja, ker je lamala ko prasica, preveč bi reku, če si tega nebi želu
Ja tk da nč bat, samo malo zmanjšat količino, samo popoprat bi rekli stari mački
Ja tk da nč bat, samo malo zmanjšat količino, samo popoprat bi rekli stari mački
-
Stari uporabnik #3727
Ampak zadeva je pa res prbila
cena je pa bla 1800g
cena je pa bla 1800g
-
Stari uporabnik #1976
popral/solil sem pred leti... to je ze mimo, tut najjace robe si ne morem vec poprat/solit... ni vec tako pekoce/slano kot pred leti
idi se solit
idi se solit
-
Stari uporabnik #1758
Zgodovina se ponavlja, mogoče je čas, da zamenjaš dilerja
-
Stari uporabnik #2121
Quote:
cena je pa bla 1800g
prow dost pa ni moglo bit špricano po taki ceni..
če čš ti nrdim jst en mix za 10k/g
cena je pa bla 1800g
prow dost pa ni moglo bit špricano po taki ceni..
če čš ti nrdim jst en mix za 10k/g
-
Stari uporabnik #4020
pač mladički so kadili mal bolšo robo to je vse. Sam možno pa je da je bla z kokico mal našpricana. sam modeli špricane stvari so drage razen kadar je albanka našpricana z strihninom al pa podobnim.
NAJBOLJŠE JE DOMAČA GUNJA PRIDELANA IZ LASTNE ROKE IN NAJBOLJE VEŠ KVA KADIŠ! SE STRINJATE?
NAJBOLJŠE JE DOMAČA GUNJA PRIDELANA IZ LASTNE ROKE IN NAJBOLJE VEŠ KVA KADIŠ! SE STRINJATE?
-
Stari uporabnik #1247
Pomoje, da ste pa skadil eno ornk skuno. Sej je čist ok, kar je blo k ste bli zadeti, sam da vas je pa kr 4-dni držal, je pa skor nemogoče, razen, če ste skadil nejmanj 20-30 g-jev...
Men se je že nardil, da sm bil en dan mal čudn, sam za to ni bla sam skuna kriva.....
Men se je že nardil, da sm bil en dan mal čudn, sam za to ni bla sam skuna kriva.....
-
Stari uporabnik #2352
Smo mi že več kot 10g na osebo skunka v enem večeru konzumirali, tko da in ziher nisi 4 dni zadet (jest sm bil 2 debela dni )
Špricoza 100%.
Špricoza 100%.
-
Stari uporabnik #3941
s hidroponiko se da svašta delat!!!