Voznja pod uplivom thc?
-
Stari uporabnik #2404
Re: Voznja pod uplivom thc?
Ko sem ga se posteno pohal po cele dneve sem vozil pac normalno,seveda z vizini v avtu,sedaj ko pa ne poham vse skup nic pa skadim jolo pa sploh ne morem vec za volan,prevec me zadane in rajs ne furam!!Zihr je zihr!!
-
Stari uporabnik #3943
ja valda, ko pohaš redno te tak ne poka več kot bi te moglo, zato lahko vse stvari dokaj normalno opravljaš.
Ko pa pohaš sam tu pa tam pa doživiš pravi učinek pohanja in takrat je boljše da ne počneš nič zahtevnega
Ko pa pohaš sam tu pa tam pa doživiš pravi učinek pohanja in takrat je boljše da ne počneš nič zahtevnega
-
Stari uporabnik #3120
pohica je pa pri meni obup.... neznam vozit sploh, čist sm zmeden
-
Stari uporabnik #2710
u got that right... folk namest da greste u gardaland na vlak smrti, raj raverju za jolo pa kluce od avta... ucinek bo isti
-
Stari uporabnik #2388
Hector divjal 50km/h po AC in se čudil zakaj vsi za vraga blendajo..
To je bila zadnja vožnja pod vplivom THC-ja - enostavno udari neka fobija in vožnja ne gre
kot bi morala iti..... Je pa zanimivo da alko pri vožnji ni problem - no ja razen če ni 4.00 in več
p.s. tist 4.00 ni ob štirih zjutraj
To je bila zadnja vožnja pod vplivom THC-ja - enostavno udari neka fobija in vožnja ne gre
kot bi morala iti..... Je pa zanimivo da alko pri vožnji ni problem - no ja razen če ni 4.00 in več
p.s. tist 4.00 ni ob štirih zjutraj
-
Stari uporabnik #3909
Jaz pa najraj vozim zapohan
sej poznate Smoke and Fly
Na motorju mi je pa za dolgo vožnjo super
za kakšno divjanje pa ne tolk (koncentracija)
gre isto k hektor 50 po AC
sej poznate Smoke and Fly
Na motorju mi je pa za dolgo vožnjo super
za kakšno divjanje pa ne tolk (koncentracija)
gre isto k hektor 50 po AC
-
Stari uporabnik #2106
Odvisno kje se vozim in kam sem namenjen.
Če ostajam v svojem ožjem območju(krog z radijem do cca 15km zračne linije) in po lokalnih cestah mi ni problem, tudi če kej malega popijem oz. skadim, sam v petk pa soboto zvečir raje ne, k takrat so bolj upičeni name, kot mladega voznika.
Če se odpravljam na nekoliko daljšo pot, po avtocesti... tudi skadim joint sam ne pijem, k ne poznam vseh placov kjer lahko preverjajo.
Če se namenim na žur kam dlje pa ga normalno pijem in vse.. sam pol nardim kompromis.. se poberem domov pred 5 uro zjutraj ali pa ostanem na žuru do konca in še dlje(11h...), ko nisi več tolk "sumljiv"
Če ostajam v svojem ožjem območju(krog z radijem do cca 15km zračne linije) in po lokalnih cestah mi ni problem, tudi če kej malega popijem oz. skadim, sam v petk pa soboto zvečir raje ne, k takrat so bolj upičeni name, kot mladega voznika.
Če se odpravljam na nekoliko daljšo pot, po avtocesti... tudi skadim joint sam ne pijem, k ne poznam vseh placov kjer lahko preverjajo.
Če se namenim na žur kam dlje pa ga normalno pijem in vse.. sam pol nardim kompromis.. se poberem domov pred 5 uro zjutraj ali pa ostanem na žuru do konca in še dlje(11h...), ko nisi več tolk "sumljiv"
-
Stari uporabnik #1247
Jst pa ponavad nimam problemov s travo in vožnjo.... Sej če si ful grozn za pogledat ni cool, pa mal počakaš (če greš kam kjer so lohka polcaji), da se skuliraš, alpa line zategneš.
Sam pr alkotu mam pa probleme, k kr ne znam več tko dobr furat(če je preveč), k se mi kr cesta prestavla in grem tud tko k Hektor.
Sam pa priznam da sm pa sam v avtu, alpa če me en prca, se mi pa čist sfuka za volanam, če sm zadet.
Sam pr alkotu mam pa probleme, k kr ne znam več tko dobr furat(če je preveč), k se mi kr cesta prestavla in grem tud tko k Hektor.
Sam pa priznam da sm pa sam v avtu, alpa če me en prca, se mi pa čist sfuka za volanam, če sm zadet.