Kaj kej kadite?
-
Stari uporabnik #1739
Re: Kaj kej kadite?
Domačico, skanka ne več ker me preveč podebili
Rizle: smoking (uni šeleshamerji od RizlaTM so bljak)
Filtri: ponavad iz škatljice od cigaret
Rizle: smoking (uni šeleshamerji od RizlaTM so bljak)
Filtri: ponavad iz škatljice od cigaret
-
Stari uporabnik #2009
Re: skuno kaj pa!!
kupte si šeleshamer A3 al pa A4 in pol si narežite te filtre po potrebi. kupiš ga 100 pol pa je dost do penzije.
-
Stari uporabnik #3362
Kadim vse kar pride iz konoplje
Filtri: iz starih kartončkov za malico (boljšega materiala v lajfu nism vidu)
Filtri: iz starih kartončkov za malico (boljšega materiala v lajfu nism vidu)
-
Stari uporabnik #3941
včasih dobim white widow, drugač pa domačico,pa durban na cajte.
Par tednov nazaj kadil skank sumljivega izvora. Prnesla kolegica, kupla od lokalnega dilerja. Fuj. Ko je odprla vrečko (3-4 g) je bla moja soba v trenutku ko smrdljiv brlog! Pa, ko bi vsaj po rožcah dišalo, bi mi sedl. Sam to je smrdel tko, ko takrat, ko si bolan in se ful antibiotikov naješ, pa enih tabletov, pol greš pa scat. Isti vonj. Sama kemija. Sm jo prosu, če da čist mal not. In res ni pretiravala. Sledil je klasično ogaben zadetek: 5min naraščajoč zadetek, 30min paraliza,potem pa, ko te kao skulira si pa cel dan zaspan.
A mi lahko mogoče kdo razloži, kaj to delajo s temi skunki, da so zadetki pol tko nekvalitetni?
Par tednov nazaj kadil skank sumljivega izvora. Prnesla kolegica, kupla od lokalnega dilerja. Fuj. Ko je odprla vrečko (3-4 g) je bla moja soba v trenutku ko smrdljiv brlog! Pa, ko bi vsaj po rožcah dišalo, bi mi sedl. Sam to je smrdel tko, ko takrat, ko si bolan in se ful antibiotikov naješ, pa enih tabletov, pol greš pa scat. Isti vonj. Sama kemija. Sm jo prosu, če da čist mal not. In res ni pretiravala. Sledil je klasično ogaben zadetek: 5min naraščajoč zadetek, 30min paraliza,potem pa, ko te kao skulira si pa cel dan zaspan.
A mi lahko mogoče kdo razloži, kaj to delajo s temi skunki, da so zadetki pol tko nekvalitetni?
-
Stari uporabnik #3619
Pri nas na dolenjskem sta zdaj samo skuna pa haš na sceni, škoda da domačice tako hitro zmanjka. (že pred zimo je zmankal)
Drgač pa filtri iz mobi kartice oz. karkoli malo debelejšega neplastificiranega.
LEGALIZE IT!
Drgač pa filtri iz mobi kartice oz. karkoli malo debelejšega neplastificiranega.
LEGALIZE IT!
-
Stari uporabnik #2352
Quote:
Eryk said:
kupte si šeleshamer A3 al pa A4 in pol si narežite te filtre po potrebi. kupiš ga 100 pol pa je dost do penzije.
Heh, to sm jest tut mislu, gre v enem letu
Eryk said:
Heh, to sm jest tut mislu, gre v enem letu
-
Stari uporabnik #2106
Quote:
-Sesek- said:
gre v enem letu
Hm.. ja odvisno... če kupiš celega sam zase ja, mi smo kupli enga iz "skupnih prispevkov" , pa je šel kar hitro
-Sesek- said:
gre v enem letu
Hm.. ja odvisno... če kupiš celega sam zase ja, mi smo kupli enga iz "skupnih prispevkov" , pa je šel kar hitro
-
Stari uporabnik #2106
Itak, kolektivna varianta. SAm se splača k daš 10 sit in imas mir z filtri za lep cas
Aja še rizle sm pozabu.. kar pride, najrajš pa smoking črne/zelene
Aja še rizle sm pozabu.. kar pride, najrajš pa smoking črne/zelene