Mosko perje
Re: Mosko perje
pusti da naredi as much perja as it will, in to je to. pober pol pa skuhi juzno.
left konoplja.org 7.avgust 2005, 22.12
-
sticky
ja sam a sm js mal blesav (ja vem classic), al vi tlele pozablate na cvetenje. kako boš mel THC v listih, če rastlina sploh ne cveti še?? zakaj pol kuhat, če veš da ni nč not?? da fuc? dejte mi mal razložt tole prosm..
-
sticky
ok, weeder ti sam kuhaj, pa še kaki klon naredi, zvegetiraj in spet kuhaj..
Jes sm si kilo perja spravu pa sm nanga pozabu dons sm se pa slučajno spolnu pa grem gledat pa perje u ibr plesnov hahaha
Ej Nipl ni blema men ga dej. Bomo prekuhal pa bo
Js bi se rad pa ju3 spravu kej kuhat ko sn sam doma od 6.30 zju3 pa do 4 popoudne, pa me mal fuka ko nimam nč s čimer bi kuhu (perja).
Pa fuzbal mizo mam. Če je kdo zainteresiran pridit pa prnest kej perja da se kej fajnga skuha pa fuzbal špilat PM me. (jasno da bomo pol tist kar bomo skuhal tud pojedl )
EDIT: Aja pa če je perje plesniv še ne pomeni da je zanič
LP,
H2O2
Js bi se rad pa ju3 spravu kej kuhat ko sn sam doma od 6.30 zju3 pa do 4 popoudne, pa me mal fuka ko nimam nč s čimer bi kuhu (perja).
Pa fuzbal mizo mam. Če je kdo zainteresiran pridit pa prnest kej perja da se kej fajnga skuha pa fuzbal špilat PM me. (jasno da bomo pol tist kar bomo skuhal tud pojedl )
EDIT: Aja pa če je perje plesniv še ne pomeni da je zanič
LP,
H2O2
Slikce
Še malo manjka, pa boste naredli novo slovensko albanische moško ganjo, ki bo sekala ko pr nortzih, ampak ne od thc-ja ampak dreka
ej bluu, sem se zdej spomnu...a je gledal kdo HRI-BAR... une modele s Švedske, ki so kadili kao smrdljivo konopljo iz Slovenije. Da je slovenijo tolk velika da še tri konoplje komi zrastejo, kadi jo pa vsaj milion folka hahaha.
Pomoje je to zato, ker slovenci (albanski slovenci) furajo albanko v skandinavijo, pol pa mamo tako reputacijo. lol
Pomoje je to zato, ker slovenci (albanski slovenci) furajo albanko v skandinavijo, pol pa mamo tako reputacijo. lol
vsi smo