Zloraba konoplje

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Tic

Re: Zloraba konoplje

Odgovor Napisal/-a Tic »

a to si za to napisu k ne veš kaj si hotu rečt?
left konoplja.org 7.avgust 2005, 22.12
Classic

Odgovor Napisal/-a Classic »

pa fak, tole pa prvič vidim na konfi...vidva sta se zalubla..hahaha
vsi smo
fredikruger0

Odgovor Napisal/-a fredikruger0 »

hahahahhaahhahahaha
skorc
Site Admin
Kraj: Celje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a skorc »

OK, tema je bila zastavljeno resno..in tudi odgovori se pricakujejo resni..Namrec z zlorabo je v Sloveniji, kot tudi v drugih drzavah kr (ne bom rekel velik) problem.
Probem je v tem, da vse mlajsi osebki kadijo konopljo in ker se se oseba razvija (12-17let) je tu lahko problem, saj namesto, da bi se ta oseba ukvarjala z razlicnimi dejavnostmi se ga raje zapoha. Vendar tudi tu ne bi bil problem, ce bi le ta mladina (govorimo o problematičnih osebah) nasla tudi kaksen interesne dejavnosti, da bi zapolnila svoj cas, ki ga ima v tem obdobju..sej veste, prvo obveznosti pol zabava...
In sedaj pridemo na amotivacijo, ki ni povezana s kajenjem ampak s karakterjem osebe..in ce ni motivacije ni ciljev, ce ni ciljev, je zivljenje prazno..ce je zivljenje prazno, zacne oseba propadat.
In v ta namen prdlagam vsem..bodite kreativni in uzivanjte v zivljenju!
Classic

Odgovor Napisal/-a Classic »

ah Skorc, zdej si nam natrosu en kup parol...vse lepo in prav, a vsak naj živi svoje lastno življenje in ne življenje po navodilih.
vsi smo
mastaP

Odgovor Napisal/-a mastaP »

Quote:
Probem je v tem, da vse mlajsi osebki kadijo konopljo in ker se se oseba razvija (12-17let) je tu lahko problem, saj namesto, da bi se ta oseba ukvarjala z razlicnimi dejavnostmi se ga raje zapoha. Vendar tudi tu ne bi bil problem, ce bi le ta mladina (govorimo o problematičnih osebah) nasla tudi kaksen interesne dejavnosti, da bi zapolnila svoj cas, ki ga ima v tem obdobju..sej veste, prvo obveznosti pol zabava...
In sedaj pridemo na amotivacijo, ki ni povezana s kajenjem ampak s karakterjem osebe..in ce ni motivacije ni ciljev, ce ni ciljev, je zivljenje prazno..ce je zivljenje prazno, zacne oseba propadat.
In v ta namen prdlagam vsem..bodite kreativni in uzivanjte v zivljenju!

Se popolnoma strinjam s tabo, ker sem imeu sam enak problem!!
Zaceu sem kadit tam pri 13,14-ih letih in od takrat sem pustu potapljanje pri CMAS1 Smučanje pri učitelj1 odbojka je bila na vrhuncu saj smo bili 3. v A ligi, pa nakoncu sem imel it se namen v nadaljevalno solo saxofona v Celju po 6-ih letih osnove saxofona... Bil sem naraven talent..

pol se je pa zacel lepo pocas pohat in vse se je ustavlo pri vsakodnevnih 5-ih ðolah

letos jih bom beležu 19, in se dobro da sem se pred slabimi tremi mesci odloču sam na max 1 ðolo dnevno in le to ce je za to prisotna družba.... stvari se obcutno obracajo na bolje...

Zdej bi lahko biu že v demo team slo plus instruktor potapljanja, hkrati bi že pr članih odbojko fural in sax v nekem bendu za neki mal keša bi se že nabral pa se voljo za vse ostalo bi verjetno meu, zdej pa imam velko lukno v spominu...
Strom

Odgovor Napisal/-a Strom »

Dam, drugs are bad...kje sm to
že slišov
Šta ima

homer

Odgovor Napisal/-a homer »

jao moje sožalje.pr men je zdjle ena na dan oziroma bolj rečeno okoli 5-7 na teden
O nezeljenih kozlanjih in halucinacijah se posvetujte s homerjem! VANJO DAJ MI ZA GANJO
messino

Odgovor Napisal/-a messino »

....nekateri ne znajo živet s travo, nekateri ne znajo brez, najslabše 85% folka pa so tak bee,beee.
Se pa strinjam s škorcem, lajf je treba met porihtan, pol pa ti ena ali dve na dan ne škodi skoraj pri nobeni stvari.
Zapustil Konopljo.org dne 9.5.2007
Gruver

Odgovor Napisal/-a Gruver »

Quote:
CMAS1

Sej tukej nims kej pustit, sej se zacel nisi dobr.

Drugace, ne vem, mojo druzbo je stvar umirila, pa niso bili vec taki banditi pa pijanci kot prej, dostudirali skorej vsi, malce dlje sicer trajal, ampak .

Naj raje mlade iz ulce spravjo, pa jim dajo kej za delat pa zabavo, pa bo kuj boljse. Sam to je drazje pa vec znanja/truda da slovenske fausarije in zlobnosti ne omenjam, pa je lazje potem pripovedovat pravljice, kako bo represija vse zrihtala, bull shit.
"better to rule in Hell, than serve in Heaven"..
Odgovori