Težave začetnika
Re: Težave začetnika
začetnik nima nobenih težav... rožce kr lepo uspevajo sam mal majo rumene liste pa tu pa tam kej kobilce požrejo samo si bojo že opomogle
The newb is back.
-
cycoboodah
iz tvojih ust...
ko smo glih pri težavah začetnika...da nebom odperu novega posta...Js mam pa problem že pri kaljenju semen. Dobu sem semena (lahko bi reku da so good quality) dav sem jih v vodo in na temno...Po 2 dneh so se potopila pod vodo...par se je že na začetku.Zdaj bo že en teden ko semena še sploh niso počila ali začela vidno kaliti.Ali lahko po takem času sploh še pričakujem da mi bo seme vzkalilo ?
razkeselitišeliseopanci
-
sticky
pa maš v temi in na toplem?
Quote:
(lahko bi reku da so good quality)
kako to misliš? a si jih pr sensiseeds nabavil?
Quote:
Probaj kak drug način, daj jih v moker robček. Men je tut vse splesnel, ko sm jih dau u vodo
Quote:
Quote:
v temi in na sobni temperaturi. Semena so iz nirvane ko si jih je frend nabavu pa mi jih je dal par.
Quote:
v temi in na sobni temperaturi. Semena so iz nirvane ko si jih je frend nabavu pa mi jih je dal par.
razkeselitišeliseopanci
V vodi mi skalijo v 24urah, ne vem kaj vi delate
left konoplja.org 7.avgust 2005, 22.12
Zdaj sm opazo da so tista semena ko so bila zelena začela rjaveti...pomeni to da gnijejo ali da bo kaj iz njih ?
razkeselitišeliseopanci
-
cycoboodah
semena ne smejo bit zelena, ampak rjava s temno rjavimi pikami. Če so zelena, so no good! Naslednjič poskusi dat seme med dve plasti vate in skrbi, da je vedno vlažno!