Nehote zajebal nekoga! Kaj se da narediti???

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
mike

Re: Nehote zajebal nekoga! Kaj se da narediti???

Odgovor Napisal/-a mike »

poznam primer, ko so nardil hišno na podlagi izjav dveh policajev (en krimič pa en navadn), ki sta rekla, da jima je model reku, da je kupu pr enmu. podobna scena kot tle - tipa dobijo z jointom, ga zaslišujejo, kje je dobil, on se isto budalo dela pa kao ni kupu od tega, k sta mu ga kapsa ponujala. v glavnem podpisal ni nobene izjave, niti ni priznal, da je kupu od modela, pa so še vseen dobil nalog (po vseh pravilih ni varjante, da bi jim to uspel) in 'domnevnemu dilerju' nardil hišno na podlagi 'pričanja' tega zaslišanga modela, ki je kao izjavu, da je kupu pr njemu, čeprav tega sploh ni izjavu.
cookie

Odgovor Napisal/-a cookie »

pičke modre

lp, cookie
Carlos_Mencia

Odgovor Napisal/-a Carlos_Mencia »

ej, "pičke modre" samo opravljajo svoje delo (ja vem ja lahko bi kaj drugega delali, a tudi v fabriki si vsak izbere lažjo mašino, če ima možnost). fakin cinkarji pa pol jokajo in pojejo. uuu yeah, napizdila sta ga in je podpisal lol lol. hahaha fak

killer upam, da si modela poklical na njegovo cifro, ko si ga obvestil, da si ga scinkal
masterblaster

Odgovor Napisal/-a masterblaster »

hehe ...delajo kar jim paše mjv..če si ded na mestu boš itak na sodniji vse zanikal in povedal sodnici da sta ti bruheca položla besede u usta(pa še kaj drugega)in da predlagaš kazenski postopek zoper plava talenta ki si pravila službe kr sama krojita in nameščata dokaze zoper modela ki ga le BEŽNO POZNAŠ,poleg pa spravljata TEBE NA SLAB GLAS!!Predlagu boš takojšen suspenz ali premestitev nazaj med prometnike,od koder sta najverjetneje tut prijadrala
cookie

Odgovor Napisal/-a cookie »

Carlos dej šenkrat mikov post preber... A to je opravljanje svojega dela ?

lp, cookie
Bloody

Odgovor Napisal/-a Bloody »

najprej ti morm povedat,da si cist zajebu. U fertik, izdal si prjatla, cisti podn.ce bi te vsaj mlatla k psa,ajd bi lahko reku da nisi vec zdrzu,ampak to si pa res zagnoju.Sam jebiga,kar je je,probi si zapomnt ta beden filing k ga mas in se ga ob naslednji taki priliki spomni ter pazi da ne priznas NIC in da ne vpletas nobenga druzga, pa tut ce te je picka plava vidla.

ce se ne motim,lahko izjavo preklices,ampak je cist mozno da to ni res.ce pride do sodisca pa obrni pozornost na policaja,prvic si meu opravka z policaji,bal si se jih,grozila sta ti,"napeljevala" in "zavajala" (zdele res ne najdem bolsih izrazov k je blo velik droge dans) sta te.povej da bi tisti trenutek priznal karkoli,samo da se to konca,da si se lahko odstranu iz njihove blizine.cajta mas se neki tko da sestav en monolog, pa potrud se ce si ze prjatla izdal.

drgac pa tut carlosa stekam kaj je hotu povedat (pomoje:)) pac,ve se da je to prepovedano (ni vazn a je to prou al ne,tko je) in da bodo sankcije,ce te dobijo.zavestno se odlocis, da bos krsil zakon in to na javnem (neskritem) mestu zato nimas kej jokat ko te dejansko dobijo.pac, you fuck with the bull you get the horns, zdej pa carry the weight.ce hodis okol in tezis folku,te bo en slej ko prej nabil in to se ve v naprej,ne mores pol jokat zakaj se je to zgodil ravno tebi oz. v tem smislu.pa se to, kako so te lahko nafukal, da si nehote priznal in PODPISAL IZJAVO? tle si vedu kaj delas.nocem te nc obtozevat ali ti kaj ocitat,sam taka so dejstva.ti nisi skril,teb so najdl,tebe so mal stisnl in dal ti je "moznost" (napisal si da je bla opcija al ti al pa on)

neki se mi da pisat,pa bom se tole napisu sam tolk da vids kaksne so se druge opcije v podobnih situacijah:

z prjatlom pohava v njegovem avtu in naju preseneti murja.nism meu cajta pospravt in mi najdejo za dobro baso.me uprasa ce sm dons ze kej kadil, kar pa ni kaznivo, zato mu povem da sm.zacne me sprasevat o kolegu,ce je on tut kadil z mano in mu povem da ne.valda ni verjel in na koncu sem dobesedno zgubu zivce ker je model vztrajal pri svojem.no,da mal skrajsam, bil sm dost blizu fizicnega obracuna z tem policajem,ko je fante odnehal in mi napisal kazen.sej ne da se zdej tepem z policaji al pa da ti to predlagam,sam k sm bil soocen z situacijo,da lahko kolega najebe (test+odvzem) zarad tega ker jaz nism skril (in ne zato k sta naju presenetla) sm bil pripravljen narest marsikej,da ga zascitim.vztrajat mors pr svojem

ta isti prjatu se je nekoc zakacil z njegovim kolegom (alko,jebiga) in ga zacel lovit po parkingu.ker ga ni mogel ujet je zalaufu cez avto,pac po havbi cez streho pa do modela.to se je dogajal v zgodnjih jutranjih urah in njuno dretje je zbudilo pol bloka, nakar je nekdo poklical policijo. smradi se prikotalijo in zacnejo popisvat.prjatu mu obrazlozi,da je bla to vse zajebancija pa da ni blo resno (kao) in da noben od njih ni "splezal" na noben avto. "pohojen" avto je bil zravn njiju in skoda je bila ocitna, ko pa mu je murn povedu,da ma okol 10 pric, ki so videle celoten dogodek pa je rekel "ne dajem vec izjav" in tam se je koncalo.da ne omenjam kako sm umeru k sm bral zapisnik,saj je tocno tako pisalo tudi tam (jaba razlagam k nau nkol tolk smesn,k ce bi zapisnik sam prebral)

pa se eno

poham za blokom in uletijo trije krimici.najprej nism vedu da so krimici,sm mislu pac trije modeli. model me zacne bult, jst bulm nazaj in ga uprasam kwa bul.v tistm on potegne vn znacko, jst nardim se zadnja plucka, vrzem baso na tla in jo pohodm.to ga je rahlo razburilo in me je valda pregledu in mi najdu (po naklucju,skor sm se ze zmazu) 25g. zacne se zaslisevanje kje sm dubu itd. jaz mu recem,da oba veva da mu tega ne bom povedu,kar pa ga je se malo bolj pogrelo. "zdej mi bos pa use povedu,drgac poklicem kiblo,te odpelemo na postajo,tm pocakamo na nalog za hisno,umes te bojo pa se nasi fantje mal obdelal", tega nam pozabu nikol (ok,odvisno kolk ga bom se pohu) in misel na hisno me je mal pokisala.sam kwa,ce mi bo hotu narest hisno mi jo bo naredu pa ce jst po trepalncah skacem zato mu odgovorim samo z "ok".v zadnjem poskusu,da me zlomi me odpelje na samo,brez pric in mi zacne se intentivnejse groziti.opazim priloznost,da mu nabasam zgodbico, ki pa bo se toliko bolj verjetna,saj bo zgledal da so njegove groznje zalegle. nabasam mu, da smo bli prejsni dan uzun in da sm si zazelel pohat, mal povprasu in najdu enga,k sm ga poznal na videz iz sole (takrat nism vec hodu v solo) ga uprasu ce je kej v igri in on je sou do nekoga tretjega in tam dobil.tega tretjega jst v tej zgodbici sploh nism vidu,ko pa me je zacel sprasevat o tem posredniku,sm mu povedu da ga poznam sam na videz,nobenga imena ne nc.uprasa me kako zgleda in mu recem,da je ene tolk visok k jst, crna cupa,lanac trenerka.iz kere sole se poznata? gradbene- osebkov,ki ustrezajo mojem opisu mas tam precej:) ni mu blo glih usec ampak je bila moja slutnja,da bo zgodbica bolj verjetna ker sem mu jo povedal na samem po groznajh in bo mislu da sm se res natresu in use priznal, je bila pravilna,model mi je uzel staf in si zapisal mojo tel. cez neki casa sm bil na sodiscu oproscen o krimicu pa ne duha ne sluha

point je v tem, da ce so te dobl,nosi posledice SAM, pa ce to pomeni hisna,odvzem,izkljucitev ali bilo kaj druzga.v tistem trenutku itaq vids sam najslabs,situacija se ti zdi se slabsa kolker je ampak to so le izgovori.v kriticnem trenutku se mors uprasat,ce si prpralven ujet eno za prjatla,jaz v tistem trenutku gledam na to kot na test prijateljstva, ki pa ga ne bom pogrnu dokler diham, ce bom le imel vsaj malo vpliva na to.sicer nevem kolk dobra prjatla sta vidva,ampak ce mu reces prijatelj...

mal sm se raztipku,nevem,neki mi sede.sej pravm, mal sm... a kdo ugane kaj je blo dans v igri:)

p.s.
nikoli se jih ne smes ustrasit.ce bo padal,bo padal.ce bo hisna bo hisna.ce bo odvzem,bo odvzem.sam da si pa prjatla scinku...sori,sam ta pilula gre res tezko dol.pa se enkrat,ne mislt da te obsojam al pa karkol,sam...

p.p.s :nam lahko zaupas kolk si star?pa se neki mi povej,a ti je prjatu dejansko res zrihtu za kadit al si ga sam tko potunku?

pa se neki, zajebu si k so te dobil.zdej si spet v situaciji,ko si zajebu (to je human nature,tle nimas kej) glej,da bos naredil pravo stvar in situacijo resil oz. nosil posledice,kakrsnekoli ze so. v skrajni sili pejd na policijsko pa rec da bi rad spremenil izjavo,nabasej da ti vest ne da miru,da si z lazjo potunkal nedolznega cloveka al pa da si se bal "pravega" dilerja zato si jim povedal kar so hotl slisat al pa karkol, lahk tut "priznas" pa reces da je bla zadevca tvoja.mah,nevem vec, vem sam da ga moras nekak resit,moras...jst pa tut ze mal bluzim tko da bom pocas nehu pisat:)

se enkrat povem,zdej je kar je.jaba razpravlat zakaj in kako je do tega prslo,kolk si zajebu in kolk ti je bad.treba je najdt resitev.pa ne mislt, da bos lahko opral tudi sebe,za to je zdaj ze prepozno (pomoje), probi prevzet odgovornost in z tem resi prjatla. pac naredu si napako, bil si sibak, zdej pa man up in pojej juhco k si jo skuhal

jaaaa faaaaaak,zdej pa res dost pisanja.ze vidm kako se bom jutr drzu za glavo k bom bral ta post:)drogica drogica, i love you drogica
You Fuck With The Bull You Get The Horns
Aquila

Odgovor Napisal/-a Aquila »

no vidiš kako se dela ,je bloody obrazložu na doooldgoo in širookoooo
se kr podpišem odspodi
Ne morš spreminjat izjave prej kot na sodišču ampak bodi vesel da še niste prišli do tam in si zdaj nabasan s polhnem košu novih argumentov
lp
Carlos_Mencia

Quote:
Carlos dej šenkrat mikov post preber... A to je opravljanje svojega dela ?

lp, cookie

cookie glej.. prvo kot prvo, to kar je mike napisal, je ena plat zgodbe, ki jo vidi on. mogoče pa oni model ni upal priznat folku zunaj, da je dilerja namočil in podpisal izjavo. mogoče, ne vem, to se potem na sojenju vidi imo. anyway.. primeri se ne zaključujejo z hišnimi preiskavami. treba it na sodišče. taki primeri pa potem tam padejo, seveda, če je bil nalog resnično protipravno pridobljen. jas nimam pojma o pravu, a mislim, da ustna izjava priče res ni zadosti, da se izda nalog za hišno. torej tak primer pospravi vsak klinčevi odvetnik.. od zelenca, do zadnjega pijanca. in sploh ni važno kaj ti na preiskavi najdejo, vsi ti dokazi so pridobljeni protipravno in jih morajo izločit.

to pa vem ja... hahaha
lin

Odgovor Napisal/-a lin »

a dobiš kašno odškodnino, če ti uletijo v bajto pa nč ne najdejo, ker itak nisi kriv?
Carlos_Mencia

hja če imajo legitimen nalog nimaš kaj dobit. razen mogoče če ti kako škodo naredijo na imetju. če zajebejo v postopku, pa mislim da moraš iztožit državo za razne odškodnine. takrat pa verjetno res nujno čeferina ipd. majstre. jas osebno pa nebi nikoli tožil države.. jftr

bolj bi mi bilo v užitek po medijih vlačit odgovorne kekce hihihi

oni dec je bil zadnjič faca na preverjeno: "meni se nea gre za dnar. tu so višji cilji v igri!" my man
Odgovori