THC in hišni ljubljenček

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Stari uporabnik #723

Re: THC in hišni ljubljenček

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #723 »

moj maček je že pravi vesolc! čist rdeče foke! kr tak buhjen pa kumi gleda pa ku se začne metat ke potleh pa krneki je buhjen------------------
Stari uporabnik #445

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #445 »

quote:Originally posted by mitsumi:Mah stara ni panike smo ze zapohal macka pa je samo mal postran hodu drugac pa ni ksne velike razlike vsaj na zunaj vidne pr zivali k je pod vplivom THC-ja. Navodilo kako spusimo macka: 1. vzames celado za motor (imeti mora sipco ker ce ne je isti kurac k da ne bi meu celade) 2. Macka zapres v celado 3. pihas dim v celado 4. nastane komora 5.REZULTAT macek ki ne zna vec naravnost hodtHvala k ste prebral do konca hehehehe...
Stari uporabnik #1302

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1302 »

Ja mačkom je stvar interesantna. Moj se ful zmrduje nad cigareti. Če se pa kadi špinel, pa ajd, malu mu je le tečen dim, ampak v bistvu ga privlači in ga ne moti.Zadeva ga pa ne nič več.
Stari uporabnik #546

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #546 »

quote:Originally posted by myaya:mitsumi, to kar si ti napisal je pa nagravžno od nagravžnega in že sodi pod točko "mučenje živali". po tvojem postu vsak normalen človek sklepa, da si debil na kvadrat in škoda zemlje po kateri se sprehajajo tvoji podpovprečni možgani!!!ps: aja, se ti zdim žaljiva?! boli me kurac! pobit take kretene, ko to delajo. Pa en tvoj citat si bom sposodil Myaya:ps: aja, se ti zdim žaljiv?! boli me kurac!
Stari uporabnik #464

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #464 »

jest sm mel psa in sm mu enkrat sam za probo pihnu dim pa ga je motil, tko da nism nikol vec poskusal. se pa strinjam, da to ni prav ce zival tega noce in ce nekdo to pocne se naprej za lastno zabavo ni vreden pol kurca. pa oprostite povedanemu ajde p.s. nema bolje medicine, nego đole fine
Stari uporabnik #61

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #61 »

Precej psov od kolegov pride vedno zraven, ko se poha in prav prosijo, da jim pihnemo kakšen dim. Od enga frenda pes se še posebej nastavlja, pol je pa mal bolj počasen pa mal ga hoja jebe, ampak zgleda, da mu je to ful všeč, ful srečen zgleda. Sicer pa če mu ne bi pasalo bi pa itak stran stekel, nihče ga ne sili.Kako vpliva na mačka? Jah tko kot bi vplivalo nate če bi imela samo par kil.
Stari uporabnik #1331

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1331 »

mogoče pa se tvojim kolegom samo zdi, da jim to paše ... saj ne morejo natančno vedeti, a jim paše ali ne, kajne? saj mojemu frendu se je tudi enkrat pivo razlilo, pa ga je začel maček lizati, pa mu je očitno ugajalo, ampak mu kljub temu nismo dovolili, da bi to počel. živali držat vstran od teh reči. nikoli ne veš ...
Stari uporabnik #61

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #61 »

ej recimo moj pes gre stran, ko mu pihnem...un kolegov pes pa tko, tudi če je drugje na vrtu priteče zraven, pa začne prosit kot bi prosil za hrano...tudi miši vedo, kaj jim ugaja... in pol se navadijo, da tisto še hočejo.
Stari uporabnik #816

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #816 »

Pizda ste bedniki=idioti=kreteni tlele.......drogirate svoje domace zivali...kako mate lahka vi BEDNIKI sploh domace zivali......sam za postrelat.....pa je komu mogoce padl na pamet, da imajo male zivali tut tolk bl manjsa pljuca od vas BEDNIKOV???...Ja ja zdej si pa ful car ce macka zapohas.........PATETICIZEM...
Stari uporabnik #1708

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1708 »

Jest sm se enkrat čist iz radovednosti odloču, da "zadanem" našo mačko (da bi vidu če se mačka kej prime)... pred nos sm ji dal vodno pipo v kateri je bil še dim k sem ga jest prej potegnu tko da se je dost nafilala Posledice: nč posebnega samo cel dan je poležavala pa nč se ji ni dal.
Odgovori