KDO ALI KAJ VAS KO STE ZADETI NAJBOLJ ZAMORI??
-
Stari uporabnik #413
Re: KDO ALI KAJ VAS KO STE ZADETI NAJBOLJ ZAMORI??
quote:Originally posted by KwAAkS:URA!!!!prehitr gre naprejProkleti odvisnik sam da bi bil skoz zadetzdej te pa mamo Najbolš da se zmenmo!------------------zomba
-
Stari uporabnik #97
Bedno je če začneš preveč razmišlat o kakšnem "življenskem" problemu... filozofirat... Drug primer je pa mogoče če je kermu frendu/ci full bad in si pol ves paničen če bo vse OK.------------------Dark Angel- I come in peace
-
Stari uporabnik #546
Prazen hladilnik ------------------Lp,Rudolfo
-
Stari uporabnik #723
quote:Originally posted by Rudolfo:Prazen hladilnik TO JA!!------------------
-
Stari uporabnik #702
neprimerna družba in neprimerne okoliščine znajo res fajn zamorit....ma najbolj zamori pa kadar se začnem ukvarjat sam s sabo...tkrat mi zmeri pade na pamet da nikoli več ne bom kadil...seveda se že čez par ur premislim
-
Stari uporabnik #1752
ko sem počen ponavadi z homegrowerom me na bed vrže le če še mamo heft pa ni več rizl!pa kaki škifi tudi znajo lepo šokirat.
-
Stari uporabnik #1758
ko zacnem sam sebe opazovat pol se mi pa zazdi da te vsi tk vidjo zmern hujs.. Lakota pa itak dela raztur, vse bi naredu za en burek matr je fajn kaj v klun vrect ko si cohnjen. .o------------------
-
Stari uporabnik #1448
Samo ce mi eden skozi teži s svojimi Problemi in je v resnici en len "Gnoj"! (M.g.a) za tiste ki me poznajo!a!l!
-
Stari uporabnik #1158
ja najhuj je ko si tok nameden pol se ti pa kak najde ko ti zacne tam kaksne cist mem prbijat, ko te sploh ne zanima, pa ko se sploh ne stekata in bi najraj da gre stran... ampak ne!! ... un ti se kr naprej neki nabija, kr ene floskule, tebe pa vlece tko u en kot na sam.... (ampak sam ko mi tko rahlo na bed udar).. ponavad tko ko sem dobr razpolozena mi je najraj sick vice pravt pa se rezat, pa pet bulane pesmice... in bla bla bla