halucinacije

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Odgovori
Stari uporabnik #816

Re: halucinacije

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #816 »

hmmmmm...trava+haluciniranje.....to pa ze ne....no mogoce lahka skupi pades, seveda ce nisi projc....
Stari uporabnik #1448

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1448 »

Halucinacije ni blo se nikol nobene. Sem pa bil ze tako koma, da nisem mogel reci ne BU ne MU!!!!
Stari uporabnik #1427

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1427 »

quote:Originally posted by Spliffy:Halucinacije ni blo se nikol nobene. Sem pa bil ze tako koma, da nisem mogel reci ne BU ne MU!!!!Dobro mi vemo, da mas ti halucinacije. Vcasih se ti zdi, da ti bo u sobo atomska padla, pol pa panika...
Stari uporabnik #716

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #716 »

Ampak to nisem doživel samo jst ampak tudi moj frend. Sva skupaj pokadila enga čistaka (ne vem kakšna ganja je bla ker je on nabavu)In jst sm bil že jezen ker po 10min ni še nič prijelo. Ptem pa zagledam en kondom na tleh in se odločim da bom preštel koliko kondomov je u bližini. Štejem in štejem in pogledam v vodo (smo bli blizu jezera) in vidim veliko ribo na obali. pokličem frenda in on mi reče da je raca in v trenutku sm tam zagledal raco? Pridemo midva do race in jaz se jo dotaknem s palico ampak se mi je zdela plastična zato smo odšla. Blo je še velik takih fleshov sm vidu tudi ameriškega orla, volkove in še kaj. Ko smo se z mnotorjem vozila naokoli po gozdu sm mislu da smo na nkem neznanem planetu. Tako da so bili res odtrgani fleshi in polna košara smeha. Da ni nič narobe z mano vem po tem ker je tudi frend podobno vidu razen če sva oba u pi.. (mogoče je blo pa špricano)
Stari uporabnik #649

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #649 »

mvalencic: Jst sm meu cudne sorte halucinacij. Zanimivo pa da samo pr eni vrsti trave in to 2x podobno. Sm sow sam na en spinel, cez ene pol ure sm se usedu na fotel in zapru oci. Pol sm pa vidu vseh sort krogcov in raznih predmetov k so se vrteli naprej nazaj ipd.(nekej takega kot video wall) Potem ko sm odpru oci, se je to nadeljevalo.Pr tem je pa zanimivo tudi to da sm lahko to obvladal. Ce sm hotu tudi tega nism vidu. Tega pa seveda nism hotu. Sej cez enih 15 min je koncalo.Vendar zanimiva izkusnja!
Stari uporabnik #464

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #464 »

se mi kar zgodi, ko se ga spoham do konca(ganđe), ponavadi pa so zelo blage (na primer, zazdi se mi, da avto v katerem sedim, pa čeprav stoji, da se pac cisto pocasi premika ) drugace pa dober hašiš so tut dobre halucinacije (enkrat se mi je zdelo, da gledam izredno zanimivo igro biljarda, sam v resnici ni sploh nihče igral!!!) o tripih pa se ve kaksne halucinacije, sam sm mel enkrat bad trip pa ne poskusm tega več, čeprav je kr kul ajdep.s. nema bolje medicine, nego đole fine
Stari uporabnik #413

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #413 »

Sej u bistvu mvalencic ce hoces halucinirat sam mal lsd-ja al pa gobic al pa mal dmt-ja al pa amt-ja mogoče mal 2Cb-ja al pa cisto malo mescalina pa bo sej najbrz bi se se kaj nasel------------------zomba
Stari uporabnik #1708

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1708 »

Halucinacije + trava ... pomoje da ne gre to skupej. Se mi je pa že dogajal da sm recimo vidu en predmet, pa sm mislu da je čist nekej ta tretga (npr. veja = kača
Stari uporabnik #1786

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1786 »

Jaz jih po marihuani nisem mel nikoli, samo po skanku!
Stari uporabnik #1510

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1510 »

Ja jz sm pa že mela dost izkušenj..čudnih..večkrat občutek paranoje, dostkrt prisluhe, kr en fleš se mi je pa predkratkim zgodiu--> sm vidla enga alienčka v grmovju ponoč.. krneki. sei pol walda da in bla obična trawa.. MaŠkA
Odgovori