Mini Gheto SOG Grow
Re: Mini Gheto SOG Grow
Tist zen style cloner sm že gledu Všeč mi je zarad velikosti
Quote:
ja sej, mene zanima ce bi lahko do konca zgrowu rastlino not v tem, ce jo dam takoj cvetet nebi smeu bit problem pomoje. Grutnam da si ga bom sam naredu.
ja sej, mene zanima ce bi lahko do konca zgrowu rastlino not v tem, ce jo dam takoj cvetet nebi smeu bit problem pomoje. Grutnam da si ga bom sam naredu.
Kloni ne rabijo hranil da pozenejo korenine. Ce bi hotel cveteti pa z dodajanjem hranil v tej majhni kolicini vode prehitro spreminjas ph in ec, kaj se pa na rastlini odrazi kot sok. Sicer bi slo ampak z vsakodnevnim dodajanjem gnojil in preverjanjem vode.
Sky is teh limit.
Aha, a to pomen ce nardim iz vecje posode zadevo da bo vecji rezervar (kok litrov je sploh za recimo 5 rastlin mejhnih, use bi dau cvetet po 10 dneh v veg.)?
ta floating cloner k sm dau tud link, sm ga doma naredu uceri, kos stiroporja na vodni gladini, pa spodi sm direkt na stiropor zalimu air stone, tko da so mehurcki direkt pod rastlino. Dans popoudne k sm sou delat se je se ful dobr drzu. pomoje da bo
hehe hudo če je tm ene 10 litrov bi pomoje lahk komot sfural 10 majhnih bilkic
ma ne ta je cist mini. Bom dau sliko gor
evo moj klon propagator, cist mejhn je, za 6 klonov. Stiropor gre na vodno gladino v posodo in to je to. usi kloni so se zivi. Kar ne morem rect za une k so v zemlji, ful me ni doma pa jih ne morem pazt :/ http://anony.ws/4MO