semena - malo za splošno izobrazbo
Re: semena - malo za splošno izobrazbo
Sonce ne bo problem, problem so temperature razn če živiš ob obali. Zdej je res še premrzlo za outdoor(čez dan je na soncu kul) problem so noči.
šibko sonce je ziher bolše oz. svetleše ko par envirolitk ...
<3 Mary Jane !
-
ganjaplanter
js mislim da tle u slo je reskirano sadit outdoor oz presadit do kakega konca marca
I wish you many happy smokes!
MAAAN I LOVE TO GROW MARIHUANA YO!
In zakaj tako misliš ?
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!
A je to tema o semenih?
http://www.aceseeds.org/englishstart.html
Mal spamam,delam reklamo ne zamert
Tle mate kvaliteto,seveda če iščete predvsem sativa varianto,imajo pa tud neki za BIGindica frike
http://www.aceseeds.org/englishstart.html
Mal spamam,delam reklamo ne zamert
Tle mate kvaliteto,seveda če iščete predvsem sativa varianto,imajo pa tud neki za BIGindica frike
Pred dvema letoma sem mel posajen Passion#1 pa sem ga letos spet imel namen sadit, ker je dokaj hitra sorta in nekaj takega rabim. Po vseh forumih pa imajo vsi velik naval na Easy sativo od female seed pa me mi lahko kdo pove kaj je takega na tej easy sativi da vsi imajo tak naval na njo?? Cena pa je nekje ista...
Jaz ti lahko povem zakaj se odlocajo nekateri za to sorto, sicer nimam niti 5 min izkusenj z gojenjem, ampak sem prebral par reviewev po forumih...
Odlocu sem ze zarad tega:
-ker so skoraj vsi dobil lepo razvejane rastlince direkt iz semena, vzkaljene na okenski polici, brez luck
-sorta res zgodaj konca
-utrjevanje ni potrebno
Minus je to, da se kloni zelo slabo 'primejo' ( to so povedal na feminized seeds)in zelo je treba pazit, da je zunaj enak soncni cikel kot je bil notri, na okenski polici-nagnjena k autoflowerju...
BTW, en review
Odlocu sem ze zarad tega:
-ker so skoraj vsi dobil lepo razvejane rastlince direkt iz semena, vzkaljene na okenski polici, brez luck
-sorta res zgodaj konca
-utrjevanje ni potrebno
Minus je to, da se kloni zelo slabo 'primejo' ( to so povedal na feminized seeds)in zelo je treba pazit, da je zunaj enak soncni cikel kot je bil notri, na okenski polici-nagnjena k autoflowerju...
BTW, en review
When troubled times begin to bother me,
I take a toke
and all my cares,
go up in smoke.
I take a toke
and all my cares,
go up in smoke.
-
ganjaplanter
Quote:
In zakaj tako misliš ?
ker v sloveniji ni dovolj toplo do nekje sredine marca, jaz sem se lansko leto zafrknil ker sem dal ven že februarja in mi je use zmrznlo!!
In zakaj tako misliš ?
ker v sloveniji ni dovolj toplo do nekje sredine marca, jaz sem se lansko leto zafrknil ker sem dal ven že februarja in mi je use zmrznlo!!
I wish you many happy smokes!
Spet odvisno kam si jih dal in kje zivis
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!