Autoflowering Strains
Re: lowryder
Moj prvi grow
11 tedn
auto ak47 x auto blueberry
dans ponoči mam namen bilko posekat,ker se mi vreme norca dela
11 tedn
auto ak47 x auto blueberry
dans ponoči mam namen bilko posekat,ker se mi vreme norca dela
A.C.A.B!
lepe lepe indoorgrower,iloveoutdoor
lol za ozadje pa učbenik al zvezek iz angleščine al kaj te maš to
@indoorg: drugo leto če boš kaj talo semen ti jih tui jaz odkupim ^^
lol za ozadje pa učbenik al zvezek iz angleščine al kaj te maš to
@indoorg: drugo leto če boš kaj talo semen ti jih tui jaz odkupim ^^
<3 Mary Jane !
indoorgrower, kolko si največ dobo od enega lowriderja ?
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!
-
indorgrower
Nisem še pridelal kaj pridelka, tako da težko rečem =D Kar koli sem zgrowal sem večinoma samo zato, ker me je zanimala genetika, in lowryderji so takšni na katerih se lahko zelo hitro učiš in preučuješ =D Zaenkrat kar sem zgrowal in Skadil, pridelek je bil bolj tko, izrazit okus ter vonj..,zdej pa delam na tem, da naredim bolj stabilno linijo =D Kar sem pa kadil je bilo pa nekaj na principu visoke vsebnosti thcja =D Pravo presenečenje kar se tiče potentnosti =D Me prav zanima kako bi to rastlo pod konstantno svetlobo ( 20/4 ) in kako bi to vplivalo na končen pridelek =D
Pustimo se presenetit =P
Pustimo se presenetit =P
-
MysticMan
zakaj vsi ki gojite lr-je ne morte ocent koliko je blo gor. sej vsi vemo da yield ni velik pri teh rožah samo lahko bi vseeno ocenil in povedal v gramih pa boli te če je blo 1,3g vse skupaj-itak gojiš za svoj veselje. no koliko gramov?
-
indorgrower
Ostale linije, od katerih sem celo lahko kaj pridelal, se je vleklo tam od 1-10g =D Zdej pa probivlam najdit mogoče kakšno takšno linijo, da bi bilo konstantno na vsako 10-15g =D Potem indica/sativa, sativa, indica ... =D pač lrji =D svet genetike =P
-
MysticMan
evo pošteno 10g se mi zdi kar lepa vsaj po slikah sodeč. drugače pa respekt za eksperimente z genetiko
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!