OUTDOOR 2009
-
LojzeVrtnar
Re: OUTDOOR 2009
velika večina je že to probala, ni pene. lohk edin daš uno plastiko stran, sam sploh ni nujno. raste lih tko dobr.
lp, lv
lp, lv
Nisem na tvoji strani. Sem na strani argumenta.
Aha hvala za odgovor...sicer ne vem kakšno plastiko,vrjetno misliš kakšne drugačne lončke, k js nimam nobene plastike ...
Drgač me pa zanima kok od vas ma rože že zunaj, v katerem štuku so, oz. kdaj jih nameravate vn dat pa kako velike?
Js mam zdj u 4.štuku, mam pa 8 rož na okenski polici 2 sta šle po gobe zarad moje napake, vn jih pa mislm dat nekje od 15. do 30. maja.
Lp!
Drgač me pa zanima kok od vas ma rože že zunaj, v katerem štuku so, oz. kdaj jih nameravate vn dat pa kako velike?
Js mam zdj u 4.štuku, mam pa 8 rož na okenski polici 2 sta šle po gobe zarad moje napake, vn jih pa mislm dat nekje od 15. do 30. maja.
Lp!
So fucking what?!
Aja še neki me zanima, zdj naprimer k so rože še doma zalivam nekak 2x na teden...kaj pa potem ko bodo v naravi in če ni dežja-to pomeni da je treba 2x tedensko na plac
Kokiko je pa po vaše treba kaj na plac hodit iz vaših izkušenj, da se roža npr. ne posuši?
Kokiko je pa po vaše treba kaj na plac hodit iz vaših izkušenj, da se roža npr. ne posuši?
So fucking what?!
-
herbman
ja sej vidiš po vremenu,če sonce žge cel teden boš mogo skorda vsak drugi dan it...hahaha...če si si pa kak namakalni sistem omislu,pa tolko bolše...nebo tak sumljivo...drugač pa roža 1 teden ne sme bit brez vode ...pol je šok za njo pa dok si opomore bi lahko tačas rastla
jaz imam že zunaj posajenih 10 bilk 5x lsd in 5x big bang.
dve semenki sem pustil predolgo v vati kjer so semena kalila zato sem jih že odpisal.
ko sem jih posadil v gozd so si zelo opomogle.
zunaj jih imam pribl. 1 teden in kot zgleda, jih ne motijo nizke temperature ponoči.
kontroliram jih 2x na teden
dve semenki sem pustil predolgo v vati kjer so semena kalila zato sem jih že odpisal.
ko sem jih posadil v gozd so si zelo opomogle.
zunaj jih imam pribl. 1 teden in kot zgleda, jih ne motijo nizke temperature ponoči.
kontroliram jih 2x na teden
Pa veselo brisanje mojih objav : ))
lep pozdrav
lep pozdrav
lepo maclovin upam da boš kej meu iz tega . tui jaz jih že mam zunaj samo pri meni je to bol guerilla style tak da jih še nisem sploh šou gledat od te ko sem jih ven presado.
<3 Mary Jane !
hm mene nekej zanima.. moje rastlince doma so kar požrešne, saj moram zalivati skoraj vsak dan.. se hitro uvenijo.. a mislete da bo isto ko bom dal ven? al bo pol posledično ko bo več zemlje, da ne bo tolk pila? hvala
Kake maš temperature v boxu? Pa malo več zalij pa bo
nimam v boxu, v sobi prosto po prešernu sej zdej ni problem zalivat.. sam mene zanima kako bo ko bo v naravi.. da ne bom vsak dan moral zalivat zadevo
aja...v gozdu bo malo manjši problem, ker bo na voljo več zemle iz kere bo lahko bilka potegnala vodo.