OUTDOOR ...:::2010:::...
Re: OUTDOOR ...:::2010:::...
vsem dobrovidnim se opravičujem za tako veliko sliko ....
sem nov tle gorih..prvič sem delau z stranjo shrani si pa se mi je ubistvo posrečlo dat gor sliko ,sam je pač taka formacija kot je..
aja..komentarji zaželeni..sorto mam early skunk,vsaj bla je,pol jo je pa en dec polazu zej sm si pač uzeu par semen pa poizkusil bom če bo kej
sem nov tle gorih..prvič sem delau z stranjo shrani si pa se mi je ubistvo posrečlo dat gor sliko ,sam je pač taka formacija kot je..
aja..komentarji zaželeni..sorto mam early skunk,vsaj bla je,pol jo je pa en dec polazu zej sm si pač uzeu par semen pa poizkusil bom če bo kej
mislu sm rečt da jo je en posexal zej pa nevem ka bo s tega prišlo..upam na najbolš..
forum pa spremlam ze par let tak da če nebom kej najdu ,bom pa vas uprašu,kar se tiče gojenja
forum pa spremlam ze par let tak da če nebom kej najdu ,bom pa vas uprašu,kar se tiče gojenja
hahahaha jaz sej se mi tak jebe ko sm dobu semenke kr tak. to bo tak zram za lari fari
Hell, it's about time.
Quote:
če so mesec pa pou pol bi lahko že bil kak preflower oz po moje ne more bit kaj druga če maš 18/6
cool je če si dal danes kalit.lahko tut avgusta daš samo maš za 3 jonte na koncu
aha pol ni nic narobe ce ze zdej laske poganja?
če so mesec pa pou pol bi lahko že bil kak preflower oz po moje ne more bit kaj druga če maš 18/6
cool je če si dal danes kalit.lahko tut avgusta daš samo maš za 3 jonte na koncu
aha pol ni nic narobe ce ze zdej laske poganja?
Hell, it's about time.
tudi meni poganja leske,sam ne tista ki je tam na sliki,
ene tri sm dobu iz semen uzgojene ženske rastline ,ki so ble prej zgleda tudi malo na12/12
pa tudi mene zanima če bo to revegalo(al kak se reče)
zej ma na vrhi po samo en listič???????
ene tri sm dobu iz semen uzgojene ženske rastline ,ki so ble prej zgleda tudi malo na12/12
pa tudi mene zanima če bo to revegalo(al kak se reče)
zej ma na vrhi po samo en listič???????
Quote:
to jih zdej presadi vsako u svoj loncek, pa to cimhitrej da se nebojo korenine zapletle pol jih pa poskodujes ko presajas.
to jih zdej presadi vsako u svoj loncek, pa to cimhitrej da se nebojo korenine zapletle pol jih pa poskodujes ko presajas.
Hell, it's about time.
next page---> NEPREGLEDNO
@ BIGG BUD sej na strani ti use pise kako zlimas sliko sam ne smes bit nepismen :S
ZIVLJENSKA RESNICA: TREZNOST JE ILUZIJA