semena - malo za splošno izobrazbo
Re: semena - malo za splošno izobrazbo
pri enem semenu je kalček prišel vn potem pa je odpadel kor da bi zgnil vata pa je bila vsa od tega barvila
To se je meni zgodilo ko sm naročil indica mix
Od 5 semen mi je samo eno vzklilo, tako da no more GHS for me
Do zdaj so mi vsa semena vzklila (kupljena res vsa!! kakkšna domača al pa stara mi edino niso).
Od 5 semen mi je samo eno vzklilo, tako da no more GHS for me
Do zdaj so mi vsa semena vzklila (kupljena res vsa!! kakkšna domača al pa stara mi edino niso).
Te pobarvana semena od ghs je treba namocit v vodo in pustit kako uro,potem gre barva brez problemov stran...
Če niste samo nesposobni in so v splošnem problemi s kakšnim batchem pište na GHS, majo na strani navodila in bojo po mojem ponovno poslal semena. Vsaj v primeru da delaš po njihovih navodilih in nič ne vzklije.
Ne vem no, jst nisem mel težav z njimi, je pa res da nisem vzel teh šekastih semen.
Ne vem no, jst nisem mel težav z njimi, je pa res da nisem vzel teh šekastih semen.
The newb is back.
jz sm meu predlanskem sensi seeds(kaljivost 100%),
letos mam seedsman (tut 100%)
vzklijejo mi pa v mokrem sekret paperju,ki ga zavijem v prozorno polivinilasto vrečko.
v treh,štirih dneh so kalčki veliki okol 1cm.
aja kolega je pa letos uzeu himalayo gold pri ghs...
mu je pa 8 od 10 vzklil, samo on je direkt v zemljo fuknu.
letos mam seedsman (tut 100%)
vzklijejo mi pa v mokrem sekret paperju,ki ga zavijem v prozorno polivinilasto vrečko.
v treh,štirih dneh so kalčki veliki okol 1cm.
aja kolega je pa letos uzeu himalayo gold pri ghs...
mu je pa 8 od 10 vzklil, samo on je direkt v zemljo fuknu.
sem dala semena v vodo in odstranila barvo danes pa so kalčki že zunaj. hvala za nasvet!