Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
bolj tezko lahko izvedeš kakšen indijanski ples proti dezju da bo vec sonca. potem navadno hitreje konca kot ce je oblacno itd. Sej na koncu konca hruski na vrtu tudi ne mores vsilit, da ti prej konca ... narava ima svojo notranjo uro
Lp *D
Lp *D
Quote:
Hej obstaja kakšen postopek da rastlinca ko zacveti hitreje "docveti"?
Npr. da jo nehaš zalivat?
malo pomaga da gnojiš z gnojilom, ki ima malo ali nič dušika in več fosforja.
Hej obstaja kakšen postopek da rastlinca ko zacveti hitreje "docveti"?
Npr. da jo nehaš zalivat?
malo pomaga da gnojiš z gnojilom, ki ima malo ali nič dušika in več fosforja.
šara šara nč nebo iz tega. ej kera semena najbolš da vzamem za notr pod ledice? 
-
experience
Mene pa zanima, kje se mi najbolj splača kupiti Perlit?
lp
lp
Če si iz Lj v cvetličarni, ko greš proti Igu iz smeri rudnik preko obvoznice, in v tistem prvem križišču ko zaviješ levo za Ig imaš cvetličarno ,kjer imajo perlit po mislim da okol 10 eur za 100 litrov. Drugač pa Klacer.
EDIT: ASONUNIQUE za pod ledice pa nedobiš pri nas semen(jaoo).Uzameš iste kot za pod HPS,MH,CFL,...
Teb priporočam neka najceneje, da neboš spet kj zaj... in nakoncu vrgel 100 eur stran.
Jozek: Rastlo bo pod obema, samo bolje bo pod HPS, če ne že zaradi drugega, pa zaradi tega ker ima 6800 lumnov MH pa 5500. 1300 lumna več, pri taki "švoh" svetilnosti, pa je nekaj .
Lp,klop
EDIT: ASONUNIQUE za pod ledice pa nedobiš pri nas semen(jaoo).Uzameš iste kot za pod HPS,MH,CFL,...
Teb priporočam neka najceneje, da neboš spet kj zaj... in nakoncu vrgel 100 eur stran.
Jozek: Rastlo bo pod obema, samo bolje bo pod HPS, če ne že zaradi drugega, pa zaradi tega ker ima 6800 lumnov MH pa 5500. 1300 lumna več, pri taki "švoh" svetilnosti, pa je nekaj .
Lp,klop
Big stinkin helicopter flow through di air
what dem call it dem call it weedeater.....
what dem call it dem call it weedeater.....
cjoooooooo.. nnene zdele morjo bit take bule da bo glava bolela
-
WithoutName
Ma kdo kej izkušenj z delanjem semen? Zanima me predvsm to kolk semen lahko nastane na prbližn 50-70 cm velki rastlini...razmišlam da bi dve mejhni uporabu za to, ker bosta za bude mal premejhni pa raj zalogo semen nardim za drugo leto. Pa še zanima me od katere bi vzel prah da bi ga dal pol na mojo rožo (TheChurch fem.) Pa če pol prou razumm bodo v semenih ženske in moški aneda.
hvala za odgovor, lp.
hvala za odgovor, lp.
-
WithoutName
Hvala exstasy, zdej me pa sam še zanima kaj bi blo dobr križat z TheChurch, če se kkšn spozna na to? lp.
@exstazy ti to res 2000 semen????