Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Kako vedt kdaj zalivat z gnojili za cvetenje? Bilke so ze velke 1.8m, pa ksn lask je ze gor.
-
Carlos_Mencia
s čim pa gnojiš?
Imam gnojilo za rast in cvetenje od (Vetisa, ROSASOL).
Do zdaj sm gnojil samo za rast (1x na 14 dni) + kropile.
Zdj pa ne vem al naj gnojim za rast al cvet...
Do zdaj sm gnojil samo za rast (1x na 14 dni) + kropile.
Zdj pa ne vem al naj gnojim za rast al cvet...
-
Carlos_Mencia
jup, komot še enkrat. odvisno tud od splošne "kondicije" rože.
Jst mam eno mogoče noob vprašanje pa tut nism vedu u keri temi vprasat. Zanima me domačica kakšna vrsta je to a je to indika al sativa al mešano? Pa če se jo tut prodaja v seed bankah sam bl teško vrjamm.
nvem nc
Hvala za odgovore
lp
nvem nc
Hvala za odgovore
lp
domačico najdeš notri v stufu ki ga kupiš.
jaz imam eno domačico posajeno pa ima tudi malo prek 2m samo skrbi me kakšne kvalitete bo
jaz imam eno domačico posajeno pa ima tudi malo prek 2m samo skrbi me kakšne kvalitete bo
oj,imam problem.....
roži veliki čez 2M ,pa še nobena ne dela cofov,posadil sem jih v začetku aprila,so outdoor,dosti sonca,cepljene v dve veji,gnojene samo 3x z substral mineralnim gnojilom+dodatki železa,imajo dosti vode-----v čem je problem???
A obstaja kakšna zadeva/recept/gnojilo, ki bi pospešila izdelavo cofov?
naj naj hvala
keep growing high....and walking low
roži veliki čez 2M ,pa še nobena ne dela cofov,posadil sem jih v začetku aprila,so outdoor,dosti sonca,cepljene v dve veji,gnojene samo 3x z substral mineralnim gnojilom+dodatki železa,imajo dosti vode-----v čem je problem???
A obstaja kakšna zadeva/recept/gnojilo, ki bi pospešila izdelavo cofov?
naj naj hvala
keep growing high....and walking low
EVERYthing you know is wrong
beLIEve me
beLIEve me
hja- to bo problem,imel sem 4 semena :
Durban poison
Early mist
Holland hope
KC33xMaster kush
od teh eno ni vzklilo,eno je bil moški,ostali sta mi še dve----vendar ne vem katera je katere vrste ....sem pozabil označit na začetku potem pa sem pomešal sčasoma ko sem presajal. drunkn monkey
Čeprav ko sem preverjal na netu te vrste,bi naj vse dokaj hitro delale cofe ---meni pa še nič niti laskov/zametkov ni.
darn
Durban poison
Early mist
Holland hope
KC33xMaster kush
od teh eno ni vzklilo,eno je bil moški,ostali sta mi še dve----vendar ne vem katera je katere vrste ....sem pozabil označit na začetku potem pa sem pomešal sčasoma ko sem presajal. drunkn monkey
Čeprav ko sem preverjal na netu te vrste,bi naj vse dokaj hitro delale cofe ---meni pa še nič niti laskov/zametkov ni.
darn
EVERYthing you know is wrong
beLIEve me
beLIEve me