Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Ti lahko imaš kupljena fem semena, pa ti jih še vedno lahko oplodi seme iz daljnih krajev...
baje je pelod zaneslo iz hindukuša v maroko in maročanskim landrasam prineslo mutanta, ki ga prej ni bilo pri njih. mutant je imel veliko ter votlo steblo in praktično nič batov. samo na vrhu se je naredila krona batov vse ostalo pa je bilo listje. hočem povedat, da cvetni prah lahko nese zelo zelo daleč
Kako dolgo traja, da se trihomi začnejo spreminjati iz mlečnih v jantar barvo? Imam Shamana in trenutno je večina trihomov (~ 90%) mlečnih. Sprašujem pa zaradi splakovanja ("flush") zemlje z vodo, da gredo gnojila ven.
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley
Pomoje boš v roku enga do dveh tednov že našel jantarjeve.
Big stinkin helicopter flow through di air
what dem call it dem call it weedeater.....
what dem call it dem call it weedeater.....
heh glih sem mislil vprašat podobno zadevo =D
Do kdaj običajno pustite? do mlečnih ali do jantarnih?
Jaz sem do sedaj vedno na oko pobral kakšen teden po tem ko so bili laseki rjavi. Letos pa spremljam z mikroskopom pa se že en čas vleče zadeva, in so vsi laseki popolnoma rjavi. še na spodnjih cvetovih.
Do kdaj običajno pustite? do mlečnih ali do jantarnih?
Jaz sem do sedaj vedno na oko pobral kakšen teden po tem ko so bili laseki rjavi. Letos pa spremljam z mikroskopom pa se že en čas vleče zadeva, in so vsi laseki popolnoma rjavi. še na spodnjih cvetovih.
Odvisno kakšen high želiš.
no shit. vprašal sem kako običajno pobirate (glede tistega perfektnega momenta). a ne? =D
jaz resnicno ne morem verjet kako ste lahko eni ljudje tako leni. prisezem da sem samo to leto za vsaj 5x videl to sliko objavleno. pa se vseeno vsak teden nekdo vprasa kdaj se pobira. razmislam, da bi taksna in podobna vprasanja pocasi preslisalm ker je res neverjetno.
http://supergrowplants.com/images/THC%20crystal%20marijuana%20weed%20ripe%20harvest%20(3).jpg
lp *D
http://supergrowplants.com/images/THC%20crystal%20marijuana%20weed%20ripe%20harvest%20(3).jpg
lp *D
Ne bit jezen, poznam to sliko, ampak vprašal sem kdaj vi pobirate. =D Ni več važno tnx anyway =D
večinokrat takrat ko je zrelo