koliko je ura
Re: koliko je ura
14:46 klen..tudi jaz sm ze doma naviu neki bakl ker pol se mi nebo dal al pa nebom mogu zdj pa se enga skadit
pozdrav.sem nov na forumu. ura je 19.58
Ura 20:07 pa premišlujem kuk vas je na tem forumu iz prelepe gorenjske ?
18:19 sm se mal prej zbudu; damn, that Fun is fun ...sm kurc, k je blo preveč enolično (sploh proti koncu).
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
Quote:
18:19 sm se mal prej zbudu; damn, that Fun is fun ...sm kurc, k je blo preveč enolično (sploh proti koncu).
jebat ga to ti je schranz
ontopic:
ravnokar uletel prajvet partija.. res mal zgodna ura sam smo ga začeli žurat ob 5-ih popoldne pa do 2.20 zjutri.
Sem ugotovu, da meni sploh ne rabi nč pit al pa kadit če so vsi drugi pjani, zadet al karkoli,. Sm bil popolnoma trezen niti čikca nism zapalu pa se mi zdi, da mi je blo najboljš
2.36
jebat ga to ti je schranz
ontopic:
ravnokar uletel prajvet partija.. res mal zgodna ura sam smo ga začeli žurat ob 5-ih popoldne pa do 2.20 zjutri.
Sem ugotovu, da meni sploh ne rabi nč pit al pa kadit če so vsi drugi pjani, zadet al karkoli,. Sm bil popolnoma trezen niti čikca nism zapalu pa se mi zdi, da mi je blo najboljš
2.36
ura je pa 4:31 ... lih prou za enga
17:30 narejen haš olje za cez novo leto mmmmmm