OUTDOOR 2008
Re: OUTDOOR 2008
Zaenkrat vse lepo in prav. Če bo pa tako vreme v jeseni smo ga pa mal najebal.
Growing is legal. Don´t believe the cops...
Malce pozno je, samo ti kar posadi, bolje malo kot nič.
Spoznavanje narave in družbe (SND)
En mali apdejt. Po vsem dežju so te 3 kar ok. Edino nekaj spodnjih listov je totalka porumenelo pa ovenelo, nč kaj hudega.
Zdaj ko so malo zrasle jim je vedno bol na bed ko so ful skupaj. Sam jebiga če negre drugače
Zdaj ko so malo zrasle jim je vedno bol na bed ko so ful skupaj. Sam jebiga če negre drugače
razkeselitišeliseopanci
Lep pozdrav!
Moje bilke so stare slaba 2 meseca, rasat se pa nikamor ne premakne. Danes sem jih prvič pognojil z cvetalovim gnojilom za rast (9-7-7) in vršičkal. Bilke res rastejo prepočasi, ali sem le neiskušen?
Moje bilke so stare slaba 2 meseca, rasat se pa nikamor ne premakne. Danes sem jih prvič pognojil z cvetalovim gnojilom za rast (9-7-7) in vršičkal. Bilke res rastejo prepočasi, ali sem le neiskušen?
Ne vem če je ilovnata zemlja ravno črna??
Pirat kakšno zemljo imaš, pa kolko globoke luknje?
Za 2 meseca zgledajo malo majhne ja :/ zadnje dni ko je dosti dežja in malo sonca pa takaltak vse počasi rastejo. Nič zato če so majhne, glavno da so zdrave pa da ne gnilijo korenine,steblo zaradi vlage. Zrastle pa še bojo
Lp
Pirat kakšno zemljo imaš, pa kolko globoke luknje?
Za 2 meseca zgledajo malo majhne ja :/ zadnje dni ko je dosti dežja in malo sonca pa takaltak vse počasi rastejo. Nič zato če so majhne, glavno da so zdrave pa da ne gnilijo korenine,steblo zaradi vlage. Zrastle pa še bojo
Lp
Everyday is good because of being alive
-
JamaicanPearl
@ Pirat : Ne skrbi, se bodo raztegnile ko bo čas zato.
Pusti naravi da opravi svoje
Zdj itak, ce kopiram Herbalista, use pocasi raste zarad dezevja.
Ampak ta teden je napovedano sonce tko da bi se mogla situacija kaj hitro spreobrnit na bolje.
Keep your hopes up !
Lp, Jp.
Pusti naravi da opravi svoje
Zdj itak, ce kopiram Herbalista, use pocasi raste zarad dezevja.
Ampak ta teden je napovedano sonce tko da bi se mogla situacija kaj hitro spreobrnit na bolje.
Keep your hopes up !
Lp, Jp.
If you want peace, prepare for war !
ma joj kva je stem vremenom nooo,skos sam dž
Moja je mesec pa pol zuni pa je 1.5m.Samo sem svojo zemljo kupo pa 50x50x100 luknja(kopat se mi dalo) pa 2x zalil z gnojilom hesi super vit.Vreme je pa tak za kurac.Vsaj ni treba zalivat ;D
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!