OUTDOOR 2007
Re: OUTDOOR 2007
js bil na placu in tut 4 tavelke so na tleh ležale pa ena veja na eni zlomlena. vejo sm imobilizerov tko da bo kul vrjetno, bilke sm pa dvignu nazaj pa kole zravn. zdj vem da drugo leto bojo koli zravn preden začnejo cvetet že
-
masterblaster
Še od mene neki
Uncle Tom"s house
Druge krasotice pa pridejo mal kasneje..ko se slamnata buča mal zbistri,hahahe
koments welkom..
Uncle Tom"s house
koments welkom..
Lepo masterblaster, kero sorto maš to?
Tu pa je ena ko svinsko smrdi
Tu pa je ena ko svinsko smrdi
Fuck The State System
Quote:
Še od mene neki
Uncle Tom"s house
koments welkom..
lepa bula master..
Še od mene neki
Uncle Tom"s house
koments welkom..
lepa bula master..
It`s not a drug, it`s a lifestyle.
-
masterblaster
Štajrc,tota je easy sativa,sam ti morm povedat da na njej ni nč u easy,hehe..kaj maš pa ti ko ti tko fino farba?
Jažo,thanks..,kdaj boš pa ti seku?Ti ne manjka velik,a ne?
Quote:
Štajrc,tota je easy sativa,sam ti morm povedat da na njej ni nč u easy,hehe..kaj maš pa ti ko ti tko fino farba?
ne ne manjka velik..tm čez 3 tedne..mam u mislih. do tistga deževja oktobrskega morm pospravt.
lp, jažo
ne ne manjka velik..tm čez 3 tedne..mam u mislih. do tistga deževja oktobrskega morm pospravt.
lp, jažo
It`s not a drug, it`s a lifestyle.
A mate tudi vi kake probleme letos z štiblami...sem se mastno zafrknil ker sem bilke vršičkal...zdej pa so vse tam pri kolencu počene in razmrcvarjene...tlele na primorskem jih ni pametno vršičkat....letos sem s tem zelo zelo zafrknil....
Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
-
masterblaster
Evo,pršu mal k sebi..nothern light
pa še cela
Pa COB od nirvane
pa še cela
Pa COB od nirvane
Quote:
A mate tudi vi kake probleme letos z štiblami...sem se mastno zafrknil ker sem bilke vršičkal...zdej pa so vse tam pri kolencu počene in razmrcvarjene...tlele na primorskem jih ni pametno vršičkat....letos sem s tem zelo zelo zafrknil....
Jaz mam probleme cel cajt stem, bom drugo leto nekaj novega uvedel, sam morm enga prpalit pa mal razmislit. Pomoje bom probal po tleh vlect veje pa vršičkat čim več...
Jaz mam probleme cel cajt stem, bom drugo leto nekaj novega uvedel, sam morm enga prpalit pa mal razmislit. Pomoje bom probal po tleh vlect veje pa vršičkat čim več...
Fuck The State System
Se nekaj mojih rozic na prijetnem jesensnem soncku
waiting......
waiting......