Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
drugače pa katero tehniko uporabiti pri kateri roži imaš priporočilo proizvajalca, oziroma odvisno kaj želiš
-
Lisica4248
aha, proizvajalca lih nevem ker sem dobil klončke nisem kupoval semen, bom povprašal kolega ki mi jih je dal..
Pozdravljeni, zunaj se mi pojavljajo na rozah crni zuzki z rdecimi pikami tak nekje 5-10mm. Zanima me ce so skodljivi za rastline? Lp
motorhead, v kakšni fazi je roža, je autoflower in že cveti? takrat se žužki zelo radi nalimajo na cvet...ne vem o kakšnih sicer govoriš, dokler nimaš zlukanih listov, bi moralo bit ok. nej kdo drug z več znanja to potrdi.
a je kul dodat malo agrogela v mešanico zemlje za auto sorte? se mi zdi, da bi lahko mal prezraču zemljo z njim..,
a je kul dodat malo agrogela v mešanico zemlje za auto sorte? se mi zdi, da bi lahko mal prezraču zemljo z njim..,
When troubled times begin to bother me,
I take a toke
and all my cares,
go up in smoke.
I take a toke
and all my cares,
go up in smoke.
Za zračenje se uporablja perlit. Agrogel je za zadrževanje vode, kar pa pomojem tudi ni napačno glede na visoke T poleti.
aha, perlit je za zračenje, js mam ene dost velke kroglice perlita,zmešal danes, tam 45:45:10, šota:zemlja:perlit...sem dodal še mal organskega gnojila za paradižnik in zelenjavo, NPK 5-6-10. neki s fosforjem bi blo fajn v roku 7, 8 tednov zrihtat.
agrogela in gnojila je res malo dodano, agrogel je kul, ker so rože res najmožnejšem soncu vzpostavljene, pa še v loncih so in res hitr voda izhlapi.
agrogela in gnojila je res malo dodano, agrogel je kul, ker so rože res najmožnejšem soncu vzpostavljene, pa še v loncih so in res hitr voda izhlapi.
I take a toke
and all my cares,
go up in smoke.
I take a toke
and all my cares,
go up in smoke.
-
WeedParty987
men je stric reku, da se lohk uporabla za zračnost zemlje tut stiropor... ga čist razstavš na une kroglice in zmešaš z zemljo... ma kdo izkušnje s temu? ni glih eko....
Nevem, zakaj bi se zajebavu neki stiropor ribat, če za 25€ dobiš 100L perlita.
hm, verjetno imam js te kroglice stiroporja vbistvu, uporabljajo se za polnjenje pohištva... emja, sem imel pomisleke glede tega koliko je eko, se bo pač presejalo to. za gojenje v naravi ni odgovorno.
I take a toke
and all my cares,
go up in smoke.
I take a toke
and all my cares,
go up in smoke.
Tudi pesek enako rahlja zemljo kot za okolje škodljiv stiropor. Poleg tega kamenje v zemlji zadržuje vlago in toploto, ki jo oddaja ponoči.
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley