OUTDOOR 2006
Re: OUTDOOR 2006
se kr no
a mas uši/pršice gor ker so neki pikasti listki?
a mas uši/pršice gor ker so neki pikasti listki?
ej kmetje men rožice še nič ne cvetijo, sm kupu klone kot vsako leto ampak te sam rastejo pa rastejo verhov pa od nikjer (razen ena), kmal bojo velike kot drevesa. Sicer nisem še nobeno leto z ničemr gnojil pa me zanima če bi gnojilo za cvetenje to kaj pospešlo. Drgač bom lahko sam perje vleku
Gnojilo samo nebo prisililo rože,da prej zacveti,to je odvisno od dolžine dneva...ti pa pripomore k mal večji žetvi.
Lp
Lp
Let the nature thrill you
Oi, že neki casa prebiram vaso posto gledam vase slike in se slinim ob njih....jst mam tud outdor skunk pa je tko povn da se kr zvija.pa polno kristalckov je gor.gnojil sm z gnojilom za roze in to ful.vsak dan. =)sei se mal pa bo slika.mam pa sam en problem....ful disi iz balkona v stanovanje in pomojem da tud naokol...ups...
-
sticky
welcome onboard sailor.
1. Prenehaj z gnojenjem
2. zapri balkonska vrata
3. naj diši naokoli, samo da se ne vidi
1. Prenehaj z gnojenjem
2. zapri balkonska vrata
3. naj diši naokoli, samo da se ne vidi
Js mam pa problem mam 1no outdoor bilko (od domače(semena iz stuffa)) pa se že delajo verhi pa vse sam problem je da se nič ne diši. A bi lohka blo to kej narobe??
i am invisible!
tud če ne diši lohk dobr poka, je pa odvisno od sorte, vsaka ima svoj vonj...
lp
lp
Growing is legal. Don´t believe the cops...
Ja sej dans sm šol na plac pa je v ttih 7mih dneh kr dost zrastla. Vonja se še vedn bol mal vidjo pa se že beli kristalčki na batkah taqk da upam na najbolš
i am invisible!
Alo jest mam pa na balkonu ze kr velke rozce, in je zj mal panike zarad sosedou, tko da sm jih ukrivu proti tlem, da se ne widjo tolk, pa me zanima ce to kej vpliva na rast vrhov, vrhi so pa ze kr lepi, pa tut kristalcki so se ze zacel delat, kdaj bi blo fino zadevo poklestit, ker bi to rad naredu cimprej....LP
Smoke weed every day... and make me a rich guy....
Ne vpliva ne,vrhi bojo silili (se zvili)nazaj gor proti svetlobi.Kr pusti ukrivljene.
lp
<baphomet>
lp
<baphomet>
the walley of sylvania