Diagnostika bolnih rastlin
Re: Diagnostika bolnih rastlin
lp... mene zanima... k mam pač tak problem kot sm ga že opisau... nek sm pa prebral glede zajčjega gnoja da obstaja... pa mam slučajno doma zajca k tega poserje vn tok d bi lahk v enmu mescu dobu 50 litrov vn ... a bi blo ql če bi to js dau po vrhu? a je zadeva vredu za vege?
be creative!
-
OriginalGanjata
js mam isto zajca...sicer prtlikavga kunca ampak lih tok poserje enga dreka...a je dober za rože?
Man who go to bed with itchy ass wake up with sticky fingers.
evo.. mal preber...
http://www.rollitup.org/general-marijuana-growing/62082-bunny-poo-fertilizer.html
js bom uporabu... po vrhu bom posul 2cm debelo plast pa zaliu mislte d bo preveč?
http://www.rollitup.org/general-marijuana-growing/62082-bunny-poo-fertilizer.html
js bom uporabu... po vrhu bom posul 2cm debelo plast pa zaliu mislte d bo preveč?
be creative!
USB ne priporočam... Predvidevam, da bi uporabil sveži gnoj. Avč! Gnoj se največkrat uporabi kot mešanica v zemlji, pa še to takrat k je vsaj pol leta star. Druga stvar bi bla če bi svežega vmešal v zemljo al pa bi ga dal na površju in bi to stalo nekaj časa...
ja ka pa bi blo drgač? mam drgač zdj kšne 14 dni v polivinil vrečki za smeti, ki je izpostavlena soncu pa vročini.. ok vem d to v primerjavi z pou leta ni nč... sam.. šekr... kašna je dejansk razlika..
be creative!
-
sticky
probaj in potročaj. bodi pionir na tem področju, vsaj kar se tega forum tiče in ti nauči nas nekaj novega. pa to nared v pravi temi
-
OriginalGanjata
sploh ni slaba ideja
Man who go to bed with itchy ass wake up with sticky fingers.
vrečka+gnoj+sonce... joj joj... večina dobrih lastnosti, ki so v gnoju so šle rakom žvižgat. Če želiš gnoj, ki ga pridobivaš skor vsak dan ane, najbolje uporabit ti svetujem, da ga kompostiraš. Tko boš od njega "potegnu" največ. V 14 dneh maš lahka super kompost. Verjem, da boš s svežim gnojem naredu bolj malo. Pa še glede zdravja je nevarno. Moraš vedeti, da je sveži gnoj kr fajn strupen, sploh če ga misliš uporabit tko kot si si zamislil. Še enrkat... ne tega delat...
-
Hennessey_
Imam eno vprasanje. Imel sem okoli 30 rastlinic v skatli. Velke so okol 5-10 cm, so glih pac ven pogledale. Vcer sem jih dal na balkon na soncek in danes, preden sem jih nesel v naravo, opazim, da je ima ene 10 rastlinc tko nad zemljo v dolzni pol cm cis izsuseno steblo. K da bi jih skupi stisnil.
A kdo ve zakaj je to?
lp
A kdo ve zakaj je to?
lp
You better back the fuck up,before you get smacked the fuck up!
men se tud to dogaja pa nevem kaj je narobe. slo je 15 semen u pizdo zarad tega.
Let the positive vibes reach and teach you...