OUTDOOR2012
Re: OUTDOOR2012
Kje si dobu tale KC36 semena ? Iz nizozemske, al je kšna prodajalna k jih ma v slo ?
Če se prav spomnim iz neke angleške.
sej to nebi blo tok blizu... js poznam moj teren v radiju 10-20km in dobr vem za enih par lokacij, kje bi lahk blo... jasice v bližini ceste, dosti očitni placi, kjer itak ne growam nikoli. nisem pa vedu, da je industrijska u usakem primeru hermi... sej seme ali 2 pa ni problema... pa tut ka pa to zrihtat, itak se jih nebi nč gnojil, sam z motiko bi šou pa semena not metu, je to pol urce za 50 semen
edit: se grem stavit, da v osnovi ni hermi undustrijka in da bi se dalo kje dobit M/F semena
edit: se grem stavit, da v osnovi ni hermi undustrijka in da bi se dalo kje dobit M/F semena
Hell, it's about time.
-
experience
Moja klona morata iti danes v naravo, ker sta že prevelika in že zelo diši..
experience, lepo.
Mene zanima kako se kaj obnese navaden cvirn napet okoli količkov okoli rože proti divjadi in drugim živalim?
Mene zanima kako se kaj obnese navaden cvirn napet okoli količkov okoli rože proti divjadi in drugim živalim?
kaj to jih boš presadil v luknje ali boš kar v loncih pustil?drugač pa lepak lona košata
-
experience
Quote:
kaj to jih boš presadil v luknje ali boš kar v loncih pustil?drugač pa lepak lona košata
so že v luknjah;) nene, brez lonca:)
so že v luknjah;) nene, brez lonca:)
experience kolk je to staro? jebemtiš men sam v zrak raste brez kakršnekoli veje :/ vršičkat mi je malo bed ker nevem točno kako in kaj....
-
experience
Quote:
experience kolk je to staro? jebemtiš men sam v zrak raste brez kakršnekoli veje :/ vršičkat mi je malo bed ker nevem točno kako in kaj....
hm, kaj pa vem...mesec in pol...jaz nisem nič rezal...ker je šlo v cvet, samo LST sem delal..
lp
hm, kaj pa vem...mesec in pol...jaz nisem nič rezal...ker je šlo v cvet, samo LST sem delal..
lp
moja easysativa je velika okol 25cm, samo ravno gor gre brez veje... je pa stara nekje mesec :/