OUTDOOR 2006
Re: OUTDOOR 2006
Mene pa zanima ce sem skopal dovolj globoko, dougo, siroko jamo za 3 roze slide show
Quote:
tut jaz v mislih žalujem s tabo XyZ
eh ma kako sožalje ..nehajte s tem.. noben ni umrl tak da ni panike ...outdoor je pač outdoor ..sej znamo bit tudi drugač aktivni ...sicer pa na enem placu še mam nekaj bilkic... tak da nekaj malega pa le bo iz narave:)
tut jaz v mislih žalujem s tabo XyZ
eh ma kako sožalje ..nehajte s tem.. noben ni umrl tak da ni panike ...outdoor je pač outdoor ..sej znamo bit tudi drugač aktivni ...sicer pa na enem placu še mam nekaj bilkic... tak da nekaj malega pa le bo iz narave:)
Cannabis~Researcher
ja js mam tut filing da nekdu ve za moj plac...tak da grem vsakič presran da bilk ni več gor
Quote:
Mene pa zanima ce sem skopal dovolj globoko, dougo, siroko jamo za 3 roze slide show
matr normalno da je sej bi lahko še koga zravn notr pokopal mal organskega gnojila
matr normalno da je sej bi lahko še koga zravn notr pokopal mal organskega gnojila
Enjoy what is natural
Quote:
ja js mam tut filing da nekdu ve za moj plac...tak da grem vsakič presran da bilk ni več gor
septemberska paranoja jz jo mam tud
Growing is legal. Don´t believe the cops...
Quote:
Quote:
ja takrat jih največ pade zato pa je paranoja,sploh če poslušaš vsak dan helikopter tako kot jaz
<baphomet>
Quote:
ja takrat jih največ pade zato pa je paranoja,sploh če poslušaš vsak dan helikopter tako kot jaz
<baphomet>
the walley of sylvania
Quote:
ma to je jama za mrliča
<baphomet>
pa saj to mam za 3 bilke
ma to je jama za mrliča
<baphomet>
pa saj to mam za 3 bilke
jz sm čist isto luknjo skopu, men sm jih najprej 6 notr, sam sm mel semena in od tega sta bla 2 tipa, tko da zdej mam 4 lubice v tolk velki luknji, pa ne zgleda da bi mele premal prostora
lp
lp
Growing is legal. Don´t believe the cops...